Оля Полякова розповіла, що сталося з її донькою Машею на відпочинку в Занзібарі – британська їжа посприяла

Співачка Оля Полякова збентежила шанувальників, показавши 18-річну доньку Машу, у місцевого лікаря Занзібару. Після огляду у спеціаліста зірка розповіла, що сталося.

Українська артистка Оля Полякова поділилася з фанами невтішною новиною, оскільки на відпочинку в Занзібарі Маші стало зле. Про це зіркова мама поділилася у своєму блозі соціальної мережі Instagram.

Маша Полякова
Оля Полякова розповіла, що сталося з її донькою Машею на відпочинку в Занзібарі

Спеціаліст оглядав живіт 18-річної Маші, спілкувався з нею, намагаючись виявити причину погіршення самопочуття. Спочатку Оля Полякова не вдавалася у подробиці, лише показала кадри, як разом діставалися до госпіталю. Виявилося, що лікар навчався в Україні, в місті Суми.

Оля Полякова розповіла, що сталося з її донькою Машею на відпочинку в Занзібарі

Згодом співачка разом з донькою повідомила шанувальникам, що ж насправді сталося. В Маші пішов з жовчного маленький камінчик. Виконавиця зауважує, що на Занзібарі взагалі не зустрічається такої болячки ні в старих, ні в молодих.

На її думку, причиною погіршення стану доньки є британська їжа, яку вона вживала протягом року, тому що до цього, Оля переконує, що зі здоров’ям все було в порядку. Закликала підписників слідкувати за своїм харчуванням та самопочуттям.

“У Маші пішов з жовчного маленький камінчик. Те, що жовчнокам’яна болячка на Занзібарі взагалі не зустрічається, представляєте, в них немає цієї болячки. В нас в країні дуже омолодилася ця болячка. Думаю, що причиною є британська їжа, яку Маша вживала цілий рік, тому що до цього у неї все було в порядку. Тому, що я можу сказати, треба слідкувати за своїм здоров’ям, за своїм харчуванням”, – розповіла співачка.

Оля Полякова розповіла, що сталося з її донькою Машею на відпочинку в Занзібарі

Нагадаємо, у розмові зі Славою Дьоміним артистка Оля Полякова розсекретила, чим займається її чоловік, український бізнесмен Вадим Буряковський. Коханий зірки раніше придбав завод, який зараз займається виготовленням снігоприбиральних машин та сміттєвозів.

Схожі статті

Три смужки та рюші: Тіна Кароль засвітилася у сукні за 64 тисячі гривень – “За таке навіть 10 не віддала б”

У Мережі озвучили вартість одного з останніх сценічних нарядів Тіни Кароль – білу сукню з мінімальною витратою тканини. За що артистка сплачує такі гроші? Є причина.

Катя Осадча та Юрій Горбунов вразили кадрами свого затишного двору – фасад весь в зелені та зона барбекю

Катя Осадча та Юрій Горбунов, які всі свята просиділи вдома, поділилися ексклюзивними фотографіями, на яких показали інтер'єр свого особняка всередині, незвичайний фасад зовні та зону відпочинку.

Перший чоловік Сніжани Єгорової – повна її протилежність: у цьому священника і не впізнати Семена Горова

Перший чоловік Сніжани Єгорової Семен Горов змінив імідж, підписники фотоблогу такого не очікували. Як зараз виглядає та чим займається відомий український режисер?

43-річна Тоня Матвієнко сказала, чому її старша донька від першого шлюбу більше не живе з нею: “Не вистачає”

Відома співачка Тоня Матвієнко зізналася, чому її 25-річна донька відмовилася проживати в одному будинку з матір'ю, вітчимом та маленькою сестричкою.

Не зрадів: колишній Могилевської відреагував на її рішення вдочерити двох дітей – “Розпорядилася доля”

Колись, відома артистка Наталія Могилевська зустрічалася з продюсером Олександром Ягольником. На жаль, стосунки пари не привели до вічного шлюбу.

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?