Оля Полякова розповіла, що сталося з її донькою Машею на відпочинку в Занзібарі – британська їжа посприяла

Співачка Оля Полякова збентежила шанувальників, показавши 18-річну доньку Машу, у місцевого лікаря Занзібару. Після огляду у спеціаліста зірка розповіла, що сталося.

Українська артистка Оля Полякова поділилася з фанами невтішною новиною, оскільки на відпочинку в Занзібарі Маші стало зле. Про це зіркова мама поділилася у своєму блозі соціальної мережі Instagram.

Маша Полякова
Оля Полякова розповіла, що сталося з її донькою Машею на відпочинку в Занзібарі

Спеціаліст оглядав живіт 18-річної Маші, спілкувався з нею, намагаючись виявити причину погіршення самопочуття. Спочатку Оля Полякова не вдавалася у подробиці, лише показала кадри, як разом діставалися до госпіталю. Виявилося, що лікар навчався в Україні, в місті Суми.

Оля Полякова розповіла, що сталося з її донькою Машею на відпочинку в Занзібарі

Згодом співачка разом з донькою повідомила шанувальникам, що ж насправді сталося. В Маші пішов з жовчного маленький камінчик. Виконавиця зауважує, що на Занзібарі взагалі не зустрічається такої болячки ні в старих, ні в молодих.

На її думку, причиною погіршення стану доньки є британська їжа, яку вона вживала протягом року, тому що до цього, Оля переконує, що зі здоров’ям все було в порядку. Закликала підписників слідкувати за своїм харчуванням та самопочуттям.

“У Маші пішов з жовчного маленький камінчик. Те, що жовчнокам’яна болячка на Занзібарі взагалі не зустрічається, представляєте, в них немає цієї болячки. В нас в країні дуже омолодилася ця болячка. Думаю, що причиною є британська їжа, яку Маша вживала цілий рік, тому що до цього у неї все було в порядку. Тому, що я можу сказати, треба слідкувати за своїм здоров’ям, за своїм харчуванням”, – розповіла співачка.

Оля Полякова розповіла, що сталося з її донькою Машею на відпочинку в Занзібарі

Нагадаємо, у розмові зі Славою Дьоміним артистка Оля Полякова розсекретила, чим займається її чоловік, український бізнесмен Вадим Буряковський. Коханий зірки раніше придбав завод, який зараз займається виготовленням снігоприбиральних машин та сміттєвозів.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?