Амадор Лопес вразив зізнанням, яке йому зробила Ніна Матвієнко перед смертю: “Вона була в госпіталі”

Знаменитий український танцівник Амадор Лопес вперше розповів про свої останні розмови з Ніною Митрофанівною Матвієнко, яка пішла з життя місяць тому.

Як відомо, душа української пісні Ніна Митрофанівна Матвієнко пішла з життя в середині жовтня. Ця новина вразила її шанувальників, які були зовсім не готові до цього. Свій справжній стан вона приховувала до останнього, через що і був створений сильний ефект неочікуваності. Втім, у своєму останньому зверненні до близьких та друзів вона просила нікого не плакати та посміхатися на її похоронах.

Її прохання було виконано. Але насправді втрата залишила великий слід у серцях дорогих людей, яких було достатньо.

Амадор Лопес розповів, в чому йому зізналася Ніна Матвієнко перед смертю

Камалія розповіла, що відбувалося зі здоровʼям Ніни Матвієнко
Амадор Лопес розповів, в чому йому зізналася Ніна Матвієнко перед смертю

Зокрема, нещодавно своїми спогадами поділився відомий український танцівник Амадор Лопес, який активно гастролював з артисткою останні 2 роки. За його словами, жінка виглядала дуже втомленою, але жодним чином не скаржилася та не видавала свого стану.

“Вона відправила мені голосове повідомлення, не хотіла, щоб її бачили. Вона була в шпиталі, до останнього посміхалася і говорила: “Я тебе дуже люблю, йди вперед і все буде добре. Я тут трохи полежу, трохи втомилася”

Співак та хореограф Амадор Лопес розповів, з ким йому довелось пережити 24 лютого
Амадор Лопес розповів, в чому йому зізналася Ніна Матвієнко перед смертю

При цьому артистка навідріз відмовлялася приймати будь-яку допомогу, вважаючи, що не може проявляти слабкість.

Нагадуємо, що за офіційною версією, Ніна Матвієнко пішла з життя через онкологію. Але деталі лікування та протікання хвороби досі залишаються у секреті. Вперше про діагноз артистки заговорив її зять Арсен Мірзоян, безумовно не без згоди зіркової родини.

Хоча Тоня Матвієнко неодноразово просила усіх знайомих та друзів утриматися від будь-яких коментарів на рахунок останніх днів Ніна Митрофанівни, її таємниці зберегти не вдалося. Зокрема, в мережу просочилася інформація, що Матвієнко всерйоз вірила про те, що княгиня Ольга ожила.

І хоча це наробило немало шуму, врешті-решт, знаменитості почали захищати артистку та просити не займатися плітками в момент, коли уся родина оплакує втрату.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.