Їжа знаменитостей: що в холодильнику у Галкіна та Пугачової, Каменських і Потапа та інших зірок естради

Світові зірки вирішили більше не ховатися і розповіли чим насправді харчуються.

Як виявилося, у зіркових холодильниках продукти не дуже відрізняються від продуктів пересічних громадян. Лобстерів та червоної ікри там точно не знайшли.

Російський гуморист Максим Галкін показав чим харчується після новорічних свят. Як видно на фоні, у холодильнику повно різних соусів, судочків і молочних продуктів.

Прихильницею домашньої їжі є і Настя Каменських. Вона зізналася, що кожного вечора готує їжу сама на весь наступний день. Сама співачка не їсть мучного, але для гостей з радістю готує пасту.

Зіркова красуня теж прихильниця здорової їжі і любить поласувати фруктами. До того ж у зірки є певні правила харчування, які вона ніколи не порушує.

Під час екскурсії будинком, співачка Тіна Кароль показала і кухню. Вона розповіла, що готує, проте робить це не часто. Співачка розповіла, що на вихідних їм щось смачненьке і приготоване власноруч передає мама Євгена Огіра.

Але в зірковому холодильнику теж немає чогось особливого. Тіна Кароль розповіла, що її син дуже любить різні йогурти. Сама є співачка їсть майже все, але має кілька правил.

А от народна артистка України Ольга Сумська дуже любить готувати і часто радує близьких домашніми смаколиками. Рецептами улюблених страв зірка охоче ділиться у мережі. де викладає процес приготування, рецепт та результат.

Також обожнює Ольга Сумська і десерти. При цьому для неї найсмачнішими є найпростіші торти або тістечка. Одним з таких вона теж поділилася в мережі.

Що ж, хоч зірки і здаються багатьом небожителями, самі вони обожнюють просту їжу і лише зрідка дозволяють собі якусь розкіш.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.