Суддя “МастерШеф” Володимир Ярославський розкритикував шоу “Холостяк”: “Дівчата не мають права туди йти”

Чому зірка "Мастер Шеф" Володимир Ярославський ніколи не пішов би на шоу "Холостяк" у пошуках другої половинки і чому, на його думку, туди не повинні ходити жінки. Читай далі у матеріалі.

Божевільний графік роботи – зйомки в популярному кулінарному телепроєкті, а також власний ресторанний бізнес не дозволяє знаменитому шеф-кухарю Володимиру Ярославському такої розкоші, як особисте життя. Він просто не залишається на це часу. При цьому зірка “МастерШеф” вважає себе дуже влюбчевим. Однак, незважаючи на шалену популярність серед жінок різного віку, на шоу “Холостяк” Ярославський начебто не пішов і іншим не радить. Мало того, в інтерв’ю з Раміною Есхакзай він жорстко його розкритикував.

Суддя МастерШеф Ярославський розкритикував шоу Холостяк
Суддя МастерШеф Ярославський розкритикував шоу Холостяк

“Я вважаю, що це зашквар! Я вважаю, що дівчата не мають права туди йти. Якось це має статися, як на мене, природно. Дівчина має себе поважати, щоб не бігати і кружитися навколо хлопця і не створювати таку дивну, на мій погляд, конкуренцію з Іншими дівчатам. Краще виховувати в собі …жінку”, – висловив свою думку Ярославський.

У розмові з Раміною, Ярославський розповів, що став уважнішим до жінок, він прислухається до їхньої думки, йому подобається з ними розмовляти та сперечатися. Він хоче спілкування із зрілою особистістю, тому з 18-річними дівчатами ви його не побачите. До речі, в оточенні знаменитого ресторатора дуже багато подруг старше 35-ті. Серед них багато незаміжніх, самодостатніх та впевнених у собі жінок, котрі повністю забезпечують себе, з якими дуже цікаво і вони ніколи, на думку Ярославського, не пішли б на шоу “Холостяк”.

Суддя МастерШеф Ярославський розкритикував шоу Холостяк
Суддя МастерШеф Ярославський розкритикував шоу Холостяк

Шеф-кухар вважає, що жінка може застосувати свої сили у якіснішому для себе руслі – вивчати мови, мистецтво, на пошуки своєї унікальності. Він би точно звернув увагу саме на таку. Щоправда, не зараз, а трохи згодом. В одному з інтерв’ю Ярославський натякав, що подумає про особисте життя ближче до 50 (зараз шефу 44), до того ж одна знайома пророкувала, що через шість років у нього відбудуться кардинальні зміни у житті.

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.