Дружина Дорна вперше за тривалий час показала, як підросли їхні діти: схожі на батька, як дві краплі води

Співак Іван Дорн не любить розкривати деталей свого особистого життя, проте днями дружина артиста вперше за тривалий час показала, як зараз виглядають їхні діти. Користувачі приголомшені знімками.

До початку повномасштабного вторгнення, український співак Іван Дорн активно будував кар’єру, жив та працював у РФ. Вже після 24 лютого 2022 року чоловік чітко заявив про свою позицію, через це російська влада навіть заборонила співаку в’їзд на територію країни на 50 років. Однак нерідко від Дорна звучали й проблематичні висловлювання, тож український шоубіз неохоче приймає творчість Івана.

Де проживає сім’я Дорна

В інтерв’ю для YouTube-проєкту “Слава+”, в розмові зі Славою Дьоміним, Дорн розповів, що разом з дітьми та дружиною проживає в Парижі. Раніше він зазначав, що це не зовсім те комфортне місце, де йому хотілось би жити, тож родина планувала переїзд. А ось родичі Івана повернулись до України.

Як виглядають двоє дітей Івана Дорна: копії батька
Як виглядають двоє дітей Івана Дорна: копії батька

Як зараз виглядають діти Дорна

Нещодавно дружина Івана Дорна потішила шанувальників новими знімками їхніх дітей. У Insta-storie жінка показала 9-річну доньку Василісу та 8-річного сина Івана, що позували біля велетенської новорічної ялинки. Ймовірно сім’я і досі перебуває у Франції. Підписники одразу відмітили надзвичайну схожість маленького сина із зірковим татусем. Родина не часто афішує інформацію про їхні стосунки та зрідка ділиться спільними фото, тож фоловери також були вражені тим, як підросла їхня донечка.

Як виглядають двоє дітей Івана Дорна: копії батька
Як виглядають двоє дітей Івана Дорна: копії батька

Дружина Івана Дорна

Відомо, що Іван Дорн та його дружина Анастасія Новікова були однокласниками. Пара знаходиться в романтичних стосунках вже понад 14 років. В одному з інтерв’ю співак розповідав, чому сім’я не бажає показувати свої взаємини на велику аудиторію. За словами Дорна, журналісти вміють подавати інформацію “під різними соусами”, а в Мережі багато осуду, тому чоловік вирішив захистити дітей та дружину від негативу.

Як виглядають двоє дітей Івана Дорна: копії батька
Як виглядають двоє дітей Івана Дорна: копії батька

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.