8-річний син Влада Ями став американцем: чим займається хлопчик після втечі з батьками до США з України

Знаменитий український хореограф Влад Яма знаходиться в еміграції разом зі своєю сім'єю вже 2 роки. І за цей час його син встиг звикнути до нового життя.

Тривалий час Влад Яма не наважувався зізнатися українській аудиторії про те, де знаходиться насправді. Після 24 лютого він на довгий час випав з інформаційного простору. Але користувачів не надуриш, і вони вже активно ділилися своїми думками стосовно того, що насправді він знаходиться далеко за межами України, і намагається приховати цей факт. Саме тому складалося враження, що хореограф неохоче спілкується з підписниками в соціальних мережах.

8-річний син Влада Ями став американцем

8-річний син Влада Ями став американцем

Через 3 місяці після 24 лютого Влад дав своє перше та останнє інтерв’ю за ці 2 роки. Він розповів Дьоміну, що дійсно знаходиться в Сполучених Штатах Америки, куди виїхав нібито легально. Примітно, що данн зауваження викликало у багатьох його колег та фанатів скептицизм.

Влад постійно зізнається, що дуже хоче повернутися до України, неймовірно сумує за рідними пейзажами, сім’єю, за роботою на телебаченні. Втім, велика кількість знаменитостей впевнена у тому, що хореограф більше не повернеться. Мовляв, його репутація сильно постраждала через втечу, роботи немає, а його мрія переїхати до Америки здійснилася. Тим паче, що владнати свій побут та налагодити життя за кордоном він вже зміг.

8-річний син Влада Ями став американцем

Влад влаштувався викладачем бальних танців у місцевій школі в Маямі, а Лілія поки що активно веде блог в Instagram, що також приносить немаленькі доходи.

Тим часом Леон майже повністю асимілювався у новому місці проживання, прекрасно володіє англійською мовою, має безліч друзів, займається брейк-дансом та іншими видами спорту і здається, виглядає як пересічна американська дитина.

Примітно, що ще рік тому Влад показував, як Леон плутався між українською та англійською мовами і постійно їх змішував у своєму мовленні. Зараз ситуація значно покращилася.

Сам Влад регулярно повідомляє про те, що займається благодійними зборами коштів, які направляються в Україну. Але це не допомагає йому уникнути критики від співвітчизників.

Схожі статті

І все-таки четвертого не вистачає: Ребрик зворушила смішним відео з трьома доньками та чоловіком у рожевому

Прекрасна дружна сім'я - троє чудових дочок, мила собачка, але чогось все одно не вистачає. Лілія Ребрик та Андрій Дикий натякнули на четверту дитину.

Тіна Кароль несподівано змінила колір волосся: відмінно поєднується з білим платтям та червоною помадою

Співачка Тіна Кароль готова йти на будь-які експерименти з образами, щоби привернути увагу публіки. Реакція шанувальників завжди перевершує всі очікування.

Український парубок на ровері: 52-річний колумбійський суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво змінив ім’я

Відомий український шеф-кухар з колумбійським корінням Ектор Хіменес-Браво вразив раптовим рішенням змінити своє ім'я. Ким став відомий кулінар?

Живе своє найкраще життя: дочка Сумської Паперна знімається в російському кіно і ходить на червоні доріжки

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна багато років тому переїхала до Москви. Зараз вона живе своє найкраще життя, відвідує червоні доріжки та знімається в серіалі.

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?