Тоня Матвієнко не захотіла бути прибиральницею в Англії, коли в родині не було грошей: “У мене алергія”

На початку повномасштабного вторгнення Тоня Матвієнко разом із двома доньками була вимушена покинути Україну. Після повернення на Батьківщину артистка поділилась, які труднощі її спіткали за кордоном

Життя за кордоном

Від початку повномасштабного вторгнення українська співачка Тоня Матвієнко перебувала в Європі. За словами Антоніни, спочатку разом із доньками мешкали у Португалії, згодом у Німеччині, однак знайти своє тимчасове комфортне місце не вдалось.

Після певного часу співачка прийняла рішення переїжджати до Великої Британії. Тут маленька донечка Ніна почала відвідувати школу. Вони проживали в будинку з іншими людьми, проте мали особисту кімнату та кухню.

Тоня Матвієнко розповіла про роботу, яку їй пропонували в Англії
Тоня Матвієнко розповіла про роботу, яку їй пропонували в Англії

В таких умовах Матвієнко жила протягом року, а з поверненням на Батьківщину розповіла всю правду про перебування за кордоном. В інтерв’ю для проєкту ЖВЛ Тоня зізналась, що була вимушена виїхати через повну відсутність грошей.

“У нашої сім’ї заробітку зараз немає. Уявіть, у нас вдома троє артистів. Роботи немає, комунальні треба платити, харчуватися, просто виживати”, – коментує Матвієнко.

У ВБ співачка отримувала фінансову допомогу. Однак кожна людина, що потребує тимчасового прихистку за кордоном, повинна відвідувати мовні курси, або ж знайти роботу. Тому Тоня була зареєстрована у центрі зайнятості. Як розповіла артистка, їй пропонували працювати прибиральницею, але на такі відважні кроки виконавиця не пішла.

“Сказала, що не можу, бо в мене алергія”, – зізнається Тоня.

Тоня Матвієнко розповіла про роботу, яку їй пропонували в Англії
Тоня Матвієнко розповіла про роботу, яку їй пропонували в Англії

Мати Антоніни, покійна Ніна Матвієнко радила доньці повертатись та організовувати благодійні концерти.

“Ну а на що ми житимемо?!”, – відповідала артистка.

Повернення додому

Співачка поділилась, що в Англії постійно думала про повернення, адже це справжнє випробування бути так далеко від родини та друзів. Зараз же запевняє – не планує знову їхати за кордон. У своєму Instagram зірка написала, що відчувала себе пташкою у клітці, а всього за три дні на рідні землі змогла задовольнити усі свої емоційні потреби, які виникли на чужині.

Тоня Матвієнко розповіла про роботу, яку їй пропонували в Англії
Тоня Матвієнко розповіла про роботу, яку їй пропонували в Англії

Схожі статті

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.