Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв не на жарт здивував Нелю Шовкопляс: “Треба переставати любити”

Як відомо, Єгор Гордєєв активно веде власний блог в соціальних мережах, в якому ділиться деталями не особистого життя, а своїх роздумів на філософські та політичні теми.

З особистістю Єгора Гордєєва українські глядачі знайомі досить давно. Спочатку чоловік спробував себе у якості ведучого новин, і варто відмітити, ця спроба була дуже успішною.

Єгор Гордєєв розповів, хто робить його щасливим
Єгор Гордєєв не на жарт здивував Нелю Шовкопляс

Втім, зірка вирішив не пов’язувати своє життя з даною сферою, і згодом пішов в іншому напрямку: кожного ранку він з’являється на екранах глядачів у прямих ефірах.

Єгор Гордєєв не на жарт здивував Нелю Шовкопляс

Сніданок має набагато легший формат, хоча не поступається своєю інформаційністю. Декілька років тому партнеркою Єгора стала Неля Шовкопляс, і хоча спочатку партнери начебто взагалі не підходили одне одному, з часом стало зрозуміло, що це найідеальніший тандем, який взагалі міг би бути.

Гордєєв показався з букетом для Шовкопляс
Єгор Гордєєв не на жарт здивував Нелю Шовкопляс

Досить довго Єгор не був активним користувачем соціальних мережах, але після 24 лютого особливо часто спілкується зі своїми підписниками на різні теми, розповідає їм про свої думки, висновки та обговорює доволі важливі речі. Наприклад, нещодавно на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явилася нова заява, яка стосувалася мовлення.

Єгор підняв важливу тему: різницю у манері спілкування між різними націями, яка зумовлена не відмінностями у самих мовах, а саме у менталітеті, культурі та манерах.

Звісно, цей текст був опублікований не просто так, а мав наштовхнути публіку на роздуми стосовно того, як покращити свою ментальність та вийти на новий рівень.

Звісно, не обійшлося і без згадок про росіян та їхні звички у розмовах, і про те, як вони формують їх як народ.

Нагадуємо, що після 24 лютого його Гордєєв залишався в Україні, активно брав участь у марафоні, постійно знаходився на роботі, а через деякий час його квартира серйозно постраждала. На щастя, його улюбленці, які проживали в квартирі вціліли.

Як Єгор врегулював питання житла досі невідомо. Гордєєв не скаржився та не жалівся на те, що з ним сталося, і лише подякував своїм шанувальникам за те, що вони сильно за нього хвилювалися.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.