Що їдять зірки: Катя Осадча, Тіна Кароль і Ксенія Мішина показали свій сніданок – прості продукти і рецепти

Більшість знаменитостей українського шоубізнесу активно слідкує за зовнішнім виглядом та прагне надихати фоловерів своїм прикладом. Зіркові жінки розсекретили, що ж допомагає тримати себе в формі

Катя Осадча

Відома українська телеведуча Катерина Осадча також мала успішну кар’єру і у сфері моделінгу. Однак зірка і до сьогодні має ідеальні параметри для подіуму. Нещодавно Осадча комунікувала зі своїми підписниками у Instagram та відповідала на запитання аудиторії. Користувачі поцікавились, чи займається вона спортом та як взагалі вдається постійно тримати себе в тонусі.

Катерина відповіла, що наразі не докладає великих зусиль. Все, що робить – слідкує за раціоном. За словами телеведучої, дієтами вона не захоплюється.

“Зі свого модельного минулого завжди дотримуюсь розділення білків і вуглеводів. Тобто на гарнір – салат або гарнір із салатом”, – коментує Осадча.

Також додає – хліб, солодощі та фрукти їсть виключно до 15:00, але зізнається, що інколи не може себе стримати.

Катя Осадча, Тіна Кароль і Ксенія Мішина розсекретили, що їдять на сніданок
Катя Осадча, Тіна Кароль і Ксенія Мішина розсекретили, що їдять на сніданок

Тіна Кароль

Відома співачка Тіна Кароль активно веде власний Telegram-канал. Тут зірка показує справжнє життя поза сценою та ділиться своєю рутиною. Кароль вирішила показати, як харчується зранку та опублікувала світлину з сирниками прямо з машини.

“Свої ритуали не треба змінювати що б не сталось”, – залишила підпис Тіна.

Раніше артистка зізнавалась, що сиділа на дієтах. Тоді ж її сніданок виглядав дещо по-іншому. Гречка, яблука, груші та помідори з огірками заряджали зірку. Також вона дотримується правила харчування – більше білків та менше вуглеводів.

“Ніщо так не руйнує красу та тонус, як вуглеводи. Так, складно, коли постійні стреси. Але складніше дивитись на себе в дзеркало коли там щось, а не ти!”, – ділиться секретом Тіна.

Катя Осадча, Тіна Кароль і Ксенія Мішина розсекретили, що їдять на сніданок
Катя Осадча, Тіна Кароль і Ксенія Мішина розсекретили, що їдять на сніданок

Ксенія Мішина

Акторка Ксенія Мішина щодня займається спортом та звітує про це у своїх соцмережах. Проте знаменитість вважає, що основа здорового схуднення – харчування. А на сніданок Мішина часто готує замочену вівсяну крупу, яку міксує з яйцем та обсмажує на сковороді з маслом гхі. Також не забуває і про детокс салат, сюди входить щавель, салат айсберг, кінза, петрушка, кріп, свіжий огірок, зелений перець, селера. А довершує все соус, який складається з авокадо, трюфельної олії, солі та лимонного соку.

Катя Осадча, Тіна Кароль і Ксенія Мішина розсекретили, що їдять на сніданок
Катя Осадча, Тіна Кароль і Ксенія Мішина розсекретили, що їдять на сніданок

Схожі статті

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.

Андрій Данилко розповів про своє весілля та зробив неймовірне зізнання про наречену: “Дуже трепетний момент”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко вперше розповів про своє весілля та зізнався, яким його бачить. Що очікує на наречену артиста?

Позитив зізнався, що стане батьком та розсекретив, хто подарує йому первістка: “Найкращий друг та мотиватор”

Довгий час про особисте життя відомого українського виконавця Позитива нічого не було чути. Чоловік уникав питань про романтичні стосунки. Проте, настав час і він розповів правду.

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?