Обирає хороше життя в Штатах, а не батьківщину: старша дочка Пугачової зробила свій вибір слідом за матірʼю

Як відомо, сімейство Алли Пугачової давно знаходиться за кордоном, але родина її старшої дочки Христини Орбакайте зробила свій вибір не одразу.

Про втечу Алли Пугачової та Максима Галкіна з дітьми до Ізраїлю стало відомо ще 24 лютого. Гуморист одразу ж прийняв рішення про необхідність виїзду після того, як опублікував свою позицію. Аудиторія поставилася до цього вчинку по-різному. Звісно на гумориста звалилася велика порція критики, як він і очікував.

Христина Орбакайте покидає російську федерацію та переїжджає в Штати

У Алли Пугачової відібрали пенсію
Христина Орбакайте покидає російську федерацію та переїжджає в Штати

І легенді радянської естради, і її чоловіку почали написувати у коментарях під публікаціями доволі неприємні, а часом жахливі речі. Тим не менш, обидва трималися гідно та гордо. Цікаво, що дочка Алли Борисівни Христина Орбакайте тривалий час залишалася в москві.

І хоча мережею ходила інформація, що вона повністю підтримує матір, артистка погодилася дуже природньо і демонструвала, що не має жодного страху за себе. Але її молодша дочка Клава вже давно навчається в сполуці Сполучених Штатах Америки, син Микита також виїхав за кордон після 24 лютого, і сама Христина хоча і з’являється в російській федерації, але вже не живе там.

Так, нещодавно вона засвітилася в москві, але повідомляється, що найближчим часом вона знову поїде у Штати і буде там перебувати принаймні до лютого.

Орбакайте виступить на новорічних корпоративах, а потім вирушить в США, повідомляє Telegram-канал Mash, посилаючись на інсайдерів.

“…співачка вже купила квитки… від’їзд в Америку планується як мінімум до кінця лютого і позиціюється як відпустка. Тому що потім артистка знову повернеться в рф – не виключено, що для роботи”

Христина Орбакайте показала Аллу Пугачову з немовлям на руках
Христина Орбакайте покидає російську федерацію та переїжджає в Штати

Цікаво, що Максим Галкін та Алла Пугачова також спростовували новини про їхній переїзд за кордон і заявляли, що вони будуть продовжувати жити в москві. Але насправді фактично емігрували.

Досі невідомо, чи вдалося парі продати свій замок. Преса повідомляла про нібито проведений продаж, але за іншими відомостями, маєток продовжує перебувати у власності сім’ї.

Схожі статті

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.