Без неї не бачить свого життя: Андрій Данилко не став приховувати правду про себе та вразив зізнанням

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко за останні 2 роки активно працював з аудиторією та давав інтерв'ю. Втім, де чого він сам не розповів.

Після 24 лютого Андрій Данилко не просто залишався на своїй батьківщині та підтримував співвітчизників, він навіть не покинув свою квартиру на Хрещатику, в якій залишатися було просто небезпечно.

Вже через декілька місяців артист повідомив про те, що вирушає у великий благодійний тур, метою якого є збір коштів, що будуть направлятися українцям. Гастролі розпочалися з країн Прибалтики, і після безумовного успіху, адже Вєрку Сердючку люблять в усьому світі, продовжилися в Європі та в Сполучених Штатах Америки.

Звичайно, ставалися і серйозні проблеми, в результаті яких концертний тур навіть ставили на паузу. Наприклад, Андрій перед поїздкою до Америки сильно захворів і фізично не міг виступати, пізніше колектив мав проблеми з документами, і концерти неодноразово переносилися.

Втім, виконавець намагається не ображати своїх фанатів, і за 24 місяці встиг побувати у багатьох містах та країнах.

Андрій Данилко зізнався про проблеми у розмові з El Кравчук

Який він, Андрій Данилко, та чим відрізняється від Вєрки?
Андрій Данилко зізнався про проблеми у розмові з El Кравчук

Так, нещодавно друг Андрія Данилка, з яким артист товаришує багато років розповів, про що вони розмовляють, коли камери вимкнені, адже як ніяк, але Вєрка Сердючка ретельно добирає слова, коли спілкується з журналістами.

“Наразі дуже складна ситуація в артистів. Вранці був дзвінок від Данилка. Ми розмовляли просто про роботу. І він каже: “Складно зараз, як жити, де брати гроші?”. Він дає тури в Америці, щоб заробляти на захисників. І не дуже багато цих концертів, якщо чесно. Але ми говоримо про всіх артистів. Хочеться більше працювати, але в країні економіка…”, – розповів співак у проекті “Гончарова Подкаст”.

Мова йде не просто про заробітки, але про культуру. Як відомо, Андрій Данилко живе роботою, і свого часу в нього не вийшло навіть побудувати сім’ю через завантаженість. У своєму коментарі Кравчук підкреслив, що не дивлячись ні на що, культура дуже важлива, і саме заради неї вони так працюють.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?