Донька Фреймут, яка покинула Україну та жила за кордоном, несподівано повернулася: Злата Мітчелл знову вдома

Донька української телеведучої Ольги Фреймут Злата Мітчелл, яка тривалий час перебувала за кордоном показала, що приїхала до України. Про це стало відомо з її фотоблогу.

Старша донька журналістки Фреймут, 17-річна Злата Мітчелл, яка довгочасно перебувала в Америці, повідомила, що несподівано повернулася додому. У своєму Instagram дівчина поділилася кадром, який зробила, бувши в автобусі. Зазначила, що дуже втомлена з дороги, але їй радісно бути на рідній землі.

Донька Фреймут несподівано повернулася

Проте загадка, з якою ціллю Злата вирішила приїхати додому. Можливо, у зв’язку з різдвяними святами, аби провести дозвілля на батьківщині. Зазначимо, що з початку повномасштабного вторгнення її зіркова мама Фреймут з братом Валерієм та сестрою Євдокією перебувають у Великій Британії.

Раніше Мітчелл розповідала підписникам її блогу про своє життя в США. Там вона вчиться, знімає, працює над портфоліо, танцює, подорожує на канікулах. Також дівчина зізнавалася, що завжди хотіла жити в Каліфорнії, однак не проти, аби її майбутні діти якусь частину дитинства провели в Україні. Каже, що до початку повномасштабної війни жила на дві країни й це був її ідеальний баланс “дому”.

Злата Мітчелл натякнула, що отримала пропозицію руки та серця
Злата Мітчелл та Ольга Фреймут

Нагадаємо, головна ревізорка країни Ольга Фреймут народила Злату Мітчелл від британця Ніла Мітчелла у 2006 році. Журналістка розповіла, що зараз взагалі не розуміє, що їй могло подобатися в цьому чоловіку. Згодом від тих галантних манер, які були на початку стосунків не залишилося і сліду. Також телеведуча народила сина Валерія у 2016 році, а ще через рік доньку Євдокію від нинішнього чоловіка, генерального директора Нового каналу, Володимира Локотко.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.