Зірка ТСН Марічка Падалко зробила зізнання про свою хворобу – не так, як у Алли Мазур: “Важко повертатися”

Зірка ТСН Марічка Падалко останнім часом рідко розповідає про себе у соціальних мережах. Робить це лише в крайніх випадках, коли вже неможливо промовчати.

Останнім часом в Instagram одній із найпопулярніших ведучих на українському телебаченні Марічки Падалко дуже рідко з’являються особисті відомості про неї саму. Здебільшого зірка ТСН розповідає про соціальні проєкти, а також ділиться інформацією про важливі події в країні та за кордоном.

А днями Марічка вийшла на зв’язок та зізналася, що напередодні перенесла якусь хворобу. З чим саме пов’язана недуга, зірка не уточнила, проте поспішила заспокоїти шанувальників, що все позаду. Так, у “сторизі” мікроблогу Подалко з’явилося кілька відео, які вона записала під час свого тренування. У кадрі знаменитість разом з іншими людьми пробігає біговою доріжкою у критому стадіоні.

Зірка ТСН Марічка Падалко зробила зізнання про свою хворобу
Зірка ТСН Марічка Падалко зробила зізнання про свою хворобу

“Тяжко повертатися після хвороби, але треба …”, – підписала відео Падалко.

Нагадаємо, що вже кілька років Марічка Падалко професійно займається бігом. В одному зі своїх інтерв’ю Славі Дьоміну знаменитість розповіла, що вже не може уявити своє життя без ранкової пробіжки. Що навіть діти відчувають, як у мами “псується настрій” через пропуск тренування.

Зірка ТСН Марічка Падалко зробила зізнання про свою хворобу
Зірка ТСН Марічка Падалко зробила зізнання про свою хворобу

Також зірка ТСН є постійною учасницею марафонів, які проводяться в Україні та інших країнах. Цього року Падалко перетнула океан, щоб взяти участь у знаменитому Бостонському марафоні у США, куди з’їжджаються легкоатлети з усього світу. Марічка пробігла рекордну дистанцію за 42 кілометри з українським прапором.

“42 кілометри абсолютної підтримки та насолоди від людей. Я підбігала до шкірного українського прапора подякувати…”,- ділилася першими враженнями Падалко.

Зазначимо, що до важливої події у своєму житті Марічка Падалко почала готуватися заздалегідь та постійно викладала у соціальних мережах фото зі своїх тренувань.

Марічка Падалко готується до марафону
Марічка Падалко готується до марафону

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.