Від флірту і заяв про спільну дитину до гри в мовчанку: історія стосунків Сергія Притули та Ольги Фреймут

Дует Ольги Фреймут і Сергія Притули протягом багатьох років обговорювали в Мережі. Однак колеги несподівано перестали з'являтись в тандемі, що сталось між зірками і чи підтримують вони зв'язок?

Ольга Фреймут та Сергій Притула познайомились завдяки проєкту “Підйом” на Новому каналі. Саме у 2008 році вони стали ведучими ранкової програми. Пара одразу запам’яталась глядачам, адже Фреймут і Притула не соромились демонструвати свої теплі почуття одне до одного. Поступово молоді зірки здобули популярність та прихильність аудиторії, тож надалі почали працювати над створенням власних проєктів.

Сергій Притула прокоментував стосунки з Ольгою Фреймут
Сергій Притула прокоментував стосунки з Ольгою Фреймут

Згодом Ольга та Сергій стали ведучими культового українського шоу “Хто зверху?”. Зіркові колеги провели разом 2 сезони розважальної програми, що дуже припала до душі аудиторії. Шанувальники із захопленням дивились кожен епізод, бо Притула та Фреймут демонстрували цікаві взаємодії та фліртували прямо в ефірі. Це посприяло поширенню пліток про можливий роман співведучих. Самі знаменитості неодноразово підтверджували, що є дуже близькими, тож ніхто не сумнівався в міцності їхніх взаємин.

Сергій Притула прокоментував стосунки з Ольгою Фреймут
Сергій Притула прокоментував стосунки з Ольгою Фреймут

Однак в один момент спілкування зіркових друзів зійшло нанівець. Кілька років тому Сергій Притула відверто зізнався, що стало причиною. В ефірі телешоу “Зірковий шлях” він розповів про конфлікт із Фреймут. За словами Сергія, у 2013 році довіра похитнулась. Саме в цей час за Ольгу конкурували два телеканали – Новий та 1+1.

“Я зустрівся 16 грудня з Фреймут, кажу: “Ти хоч можеш сказати, якщо ти іншим не розказуєш, ти лишаєшся чи ти йдеш?” І вона каже: “Сергійко, я залишаюся”. Мене набирає продюсер шоу і каже: “Оля позавчора підписала контракт з Плюсами?”, – прокоментував Сергій.

Сергій Притула прокоментував стосунки з Ольгою Фреймут
Сергій Притула прокоментував стосунки з Ольгою Фреймут

Притула зізнався, що це був ніж в спину, адже Оля залишила його без партнерки на знімальному майданчику та навіть не попередила про це. Крапкою в їхніх взаєминах стала ще одна неприємна ситуація. З нагоди для народження Фреймут, Притула надіслав їй миле відеозвернення з привітанням, в якому також були присутні його діти. Знаменитість вирішила невдало пожартувати, завантажила запис з приватного листування, обрізала та опублікувала в своєму Instagram.

“Щоб всі подивилися, як Притула за нею сохне. І цього року я вже Олю не вітав з днем народження”, – зізнається Сергій.

Нещодавно Притула зазначив, що не має жодних контактів колишньої подруги та не підтримує зв’язок.

Схожі статті

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?