“Привіт з Одеси”: Оксана Байрак раптово повернулася до України і засвітилася в улюбленому ресторані

Лише нещодавно українська режисерка Оксана Байрак, яка втекла до Росії, повідомляла про своє бажання приїхати до України. І ось вона в Одесі, у своєму улюбленому ресторані та передає всім привіт.

Нещодавно в нічному ефірі свого Instagram українська режисерка Оксана Байрак, яка є великою шанувальницею “російського миру” та виправдовує війну в Україні, розповідала про свій намір приїхати до рідної Одеси, за що нарвалася на різку критику від співвітчизників. У коментарях українці писали, що краще нехай вона залишається в Росії, куди втекла напередодні, що “в Україні на неї вже більше ніхто не чекає”. Проте, вже стало відомо, що Байрак майже все ж таки приїхала.

59-річна Байрак вийшла на зв'язок після втечі
59-річна Байрак вийшла на зв’язок після втечі

Так, 19 січня, у мікроблозі Байрак з’явився допис, де вона повідомляє, що знаходиться в Одесі у своєму улюбленому ресторані “Тераса” та передає всім своїм “недоброзичливцям” велике привітання. Також режисерка зробила скрін статті про себе.

Режисерка Оксана Байрак раптово повернулася до Одеси
Режисерка Оксана Байрак раптово повернулася до Одеси

Зазначимо, що сторінка Instagram режисерки не доступна для перегляду в Україні, проте скріншот її повідомлення розмістив TГ-канал “Культурна прачечна”. Адміністратори звернулися до служби безпеки, щоб ті взяли це на замітку. Редактори припускають, що Байрак могла розмістити допис, аби потролити українців.

Режисерка Оксана Байрак раптово повернулася до Одеси
Режисерка Оксана Байрак раптово повернулася до Одеси

“Перевірте, це прикол чи ні, бо на душі щось неспокійно”, – написали у “Культурній прачечній”.

Нагадаємо, що влітку стало відомо, що Оксана Байрак залишила Україну та виїхала до РФ, де розпочала зйомки нового мильного серіалу під робочою назвою “Дощ наприкінці літа” під ім’ям Фрося Касьян. Картина з акторами, які активно підтримують режим, вийде на одному з російських каналів. Фрося-Оксана намагається не афішувати свою співпрацю з росіянами, про це стало відомо з публікацій її друга у забороненій в Україні соцмережі “Вконтакті”.

Схожі статті

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.