Наталія Могилевська розповіла про чоловіка, без якого втратила землю під ногами: “Мій світ зупинився”

Українська співачка Наталія Могилевська відверто розповіла, як почувалася після смерті свого батька. В ці моменти вона відчувала, що світ просто зупинився.

Наталія Могилевська розповіла про свого найріднішого чоловіка життя в інтерв’ю, на яке її запросив український журналіст Дмитро Гордон. За словами співачки, тато був дуже цікавою та сильною людиною за характером, але при цьому мав почуття чуйності та чуттєвості.

Пригадала ситуацію, як батько не пустив її гуляти на вулицю зі словами: “Ти не підеш, тому що ти занадто цього хочеш, будеш хотіти менше – підеш”. З часом Наталія збагнула, цим він хотів сказати, що найщасливіша людина – це та, яка щаслива тим, що вона має. Могилевська пояснила, коли ти чогось хочеш занадто, від того всі проблеми. Тож, за це вона йому дуже завдячує.

Наталія Могилевська відгуляла розкішне весілля
Наталія Могилевська розповіла про чоловіка, без якого втратила землю під ногами

За словами артистки, її батько загинув, коли йому було за 50. Розповіла, що світ після цієї новини просто зупинився.

“Мій світ, як зупинився, тому що без підтримки такої людини. В мене з ним от така розумова важлива розмова, доросла розмова так і не сталася. Я дуже шкодую про це, тому що моя сестра мала набагато більше і вона набагато більше змогла зрозуміти й взяти від нього”, – розповіла співачка.

Додала, що батько був неймовірно мудрою людиною. За своє життя він не зустрів достойного співрозмовника. Наталія вважає, річ у тому, що благородство і гідність були для нього звичайними словами.

Бачимо, що співачка з усією повагою та любов’ю пригадує свого батька, але зізнається, вона не пробачила йому того, що він так раптово пішов з життя.

У розмові з Дмитром, артистка також відверто зізналася, чому досі не народила дитину. Наталія пояснила, що спочатку свою увагу зосередила на кар’єрі, а потім 10 років вона була самотньою. Втім, нині, зустрівши справжнє кохання, не полишає мрію стати мамою.

Схожі статті

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.

Андрій Данилко розповів про своє весілля та зробив неймовірне зізнання про наречену: “Дуже трепетний момент”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко вперше розповів про своє весілля та зізнався, яким його бачить. Що очікує на наречену артиста?

Позитив зізнався, що стане батьком та розсекретив, хто подарує йому первістка: “Найкращий друг та мотиватор”

Довгий час про особисте життя відомого українського виконавця Позитива нічого не було чути. Чоловік уникав питань про романтичні стосунки. Проте, настав час і він розповів правду.

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?