Відома справжня причина, чому Наталія Могилевська не народила у свої 48 років: “Я ще сподіваюся”

Українська співачка Наталія Могилевська відверто розповіла, чому вона досі не народила дитину. Знаменитість зізналася, що не полишає свою мрію і дуже хоче стати матір'ю.

Образи артистки вільного крою не раз породжували чутки про її вагітність. Сама ж Могилевська розсекретила, що наразі стати мамою своєї дитини, дати їй ніжність, передати весь життєвий досвід – це мрія, яка сподівається, що незабаром здійсниться.

Зірка ставить в приклад свою сестру, яка народила синочка на початку повномасштабного вторгнення. Зауважує, їй за 40, тому і в неї є всі шанси подарувати собі та коханому здорового малюка.

Наталя Могилевська показала букет від таємного прихильника
Відома справжня причина, чому Наталія Могилевська не народила

Тема материнства Наталії Могилевської актуальна й досі. У новому інтерв’ю, на яке співачку запросив журналіст Дмитро Гордон, зірка відверто розповіла, чому досі не народила первістка та чи сумує з цього приводу. Відповідь артистки прозвучала так: “Я сумую, звісно, і я ще сподіваюся”.

Втім, чому так сталося, знаменитість надала логічне пояснення. За словами Наталії, спочатку відкладала материнство, адже думала тільки про кар’єру, а потім впродовж 10 років вона була самотньою. Зірка працювала над собою, і, зрештою, на початку повномасштабного вторгнення зустріла своє кохання.

Наталія Могилевська показала округлий живіт за кулісами
Відома справжня причина, чому Наталія Могилевська не народила

Зауважимо, про нового коханого співачки відомо дуже мало фактів. Закоханих доля звела на початку повномасштабної війни, хоча до цього вони були знайомі 20 років. Обранець зірки завжди поруч з нею, захищає її, оскільки доводиться бувати навіть там, де “зникли” військові частини. Переконала, що з цим чоловіком вона нічого не боїться. Тож, залишається тільки здогадуватися, коли Могилевська наважиться показати його публіці.

Схожі статті

Андрій Данилко розповів про своє весілля та зробив неймовірне зізнання про наречену: “Дуже трепетний момент”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко вперше розповів про своє весілля та зізнався, яким його бачить. Що очікує на наречену артиста?

Позитив зізнався, що стане батьком та розсекретив, хто подарує йому первістка: “Найкращий друг та мотиватор”

Довгий час про особисте життя відомого українського виконавця Позитива нічого не було чути. Чоловік уникав питань про романтичні стосунки. Проте, настав час і він розповів правду.

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.