Далеко не романтична вечеря: дружина Дмитра Гордона зізналась, як вони проводять час перед Новим роком

Дружина українського журналіста Дмитра Гордона показала спільне дозвілля з чоловіком. Подружжя разом відвідало популярну виставу у столиці.

Дружина популярного інтерв’юєра Дмитра Гордона Олеся Бацман поділилася новою світлиною з чоловіком. Жінка довгий час не викладала нові фото, проте, перед новим роком вирішила порадувати шанувальників. Допис вона виклала у своєму Instagram.

Дружина Гордона показала спільне дозвілля з чоловіком
Дружина Гордона показала спільне дозвілля з чоловіком

На знімку пара у відомому київському театрі. Подружжя відвідало передноворічну виставу. Як написала жінка, вони насолоджувалися грою відомих українських артистів, а саме Богдана Бенюка, Анатолія Хостікоєва та Наталі Сумської. Всупереч всім життєвим негараздам Олеся та Дмитро продовжують сміятися й радять всім знайти хоч крапельку позитиву та посміхнутися. Подружжя вважають українців незламним народом та щиро вірять, що всі жахи, що спіткають нашу країну скоро закінчаться.

Дружина Дмитра Гордона показала, як проводить час з чоловіком
Дружина Дмитра Гордона показала, як проводить час з чоловіком

Допис отримав чимало схвальних відгуків та зворотних привітань. Підписники побажали парі щастя та перемоги усім українцям.

“Хоча б щось у вас приємне у стрічці. Будьмо!”, “Користуючись нагодою, висловлюю щиру повагу та співчуття Олесі та Дмитру! Ви молодці! Починаю свій день з вашого інформаційного бюро, а закінчую ними пізно ввечері. Слава Україні!”, “З Новим Роком! Надсилаю любов з Каліфорнії”, – написали підписники під постом.

Дружина Гордона показала спільне дозвілля з чоловіком
Дружина Гордона показала спільне дозвілля з чоловіком

Нагадаємо, шлюб з Олесею Боцман, це третій шлюб відомого інтерв’юєра. Пліткували, що саме через Олесю, чоловік покинув другу дружину. Проте, Боцман спростувала ці чутки. Вона запевняє, що на момент початку їх відносин Гордон був вільним. Жінка народила Дмитрові трьох доньок – Санту, Алісу та Ліану. Наразі пара щасливі у шлюбі, більш того, чоловік не раз розповідав, що його дружина ідеальна, а в їх сім’ї панує злагода та мир.

Схожі статті

Танцювала балет і стала домогосподаркою: чим не догодила перша дружина Юрія Горбунова, що пішов до Осадчої

Продюсер Юрій Горбунов рідко розповідає про свою колишню родину - дружину, яка була старша на 10 років і приймальню дочки, але якщо запитають, то обов'язково відповідає.

“Ніхто не бачив цього”: Євген Клопотенко зізнався, що порушив правила проєкту “МастерШеф” задля перемоги

Відомий кухар Євген Клопотенко зізнався, на що йому довелося піти заради перемоги у 5 сезоні наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф".

Не все так ідеально: як виглядає волосся Кароль насправді – без перуки та професійної допомоги стилістів

Співачка Тіна Кароль на публіці завжди намагається виглядати ідеально. У цьому їй допомагають стилісти та візажисти. А як виглядає зірка, коли професіоналів поряд немає?

Наталія Могилевська “ненароком” показала свою розкішну автівку: джип ціною в нову квартирку (ФОТО)

Співачка Наталія Могилевська похвалилася своєю елітною дорогою машиною, яка за останній рік об'їздила тисячі кілометрів бездоріжжям - горами та путівцями.

Це ще не межа: мама Дана Балана вразила новими “талантами” і виглядом. Їй 66 років, а як дівчинка-підліток

Мама молдавського співака Дана Балана, якій виповнилося 66 років, вразила своєю фізичною формою і не лише. Чим цього разу здивувала неперевершена Людмила Балан.

Мармурова підлога, мармурові стільці і браві красені позаду: Ольга Сумська показала, як живе у розкошах

Популярна українська актриса Ольга Сумська вирішила оновити інтер'єр своєї квартири, де мешкає з чоловіком Віталієм Борисюком та молодшою дочкою Ганною. Що з цього вийшло.