“Немає сенсу жити”: вдівець Руслани Писанки вразив зізнанням про своє горе напередодні новорічної ночі

Чоловік покійної акторки Руслани Писанки розповів про свої емоції та почуття напередодні Нового року. Ігор Ісаков знайшов що сказати своїй аудиторії.

Як відомо, свою кохану дружину Ігор Ісаков втратив півтора роки тому. Новина про її смерть застала більшість українців дуже неочікувано. Акторка не говорила про свою хворобу і тим паче навіть не натякала на те, що найближчим часом може піти з життя. Лише після її кончини Ігор Ісаков наважився розповісти, що насправді вона хворіла на онкологію, і доволі агресивну форму.

До останнього чоловік вірив, що його кохана дружина зможе побороти рак, але влітку стало відомо, що вона назавжди пішла. Лише тоді Ігор зрозумів, що шансу насправді не було, адже лікарі його не давали.

Вдівець Руслани Писанки Ісаков вразив зізнанням про своє горе

Чоловік померлої Руслани Писанки Ігор Ісаков поділився її улюбленою стравою
Вдівець Руслани Писанки Ісаков вразив зізнанням про своє горе

Завдяки Ісакову фанати мали можливість попрощатися з Русланою спочатку в Німеччині, а потім в Україні. Цього року на честь дня народження зірки він зробив для неї пам’ятник, а також влаштував перезахоронення, щоб Писанка могла спочивати разом зі своїм братом, а також матір’ю. Обидва померли від раку.

Але новорічна ніч чоловіку дасться непросто. Нещодавно він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram публікацію, в якій заявив, що просто не бачить сенсу жити.

І хоча в цілому допис містить дуже негативні думки та настрій, в кінці Ігор говорить про те, що намагатиметься створити новий світ та нове життя, не живучи старим. Імовірніше за все, Ісаков буде намагатися почати нову історію, адже переживати своє горе знову і знову йому дуже важко.

Шанувальникам артистки залишається лише сподіватися, що її вдівець дійсно зможе побороти себе та перегорнути цю сторінку, яка наповнена болем, а також безкінечною трагедією. Якщо колегам та друзям було дуже важко відпустити Руслану, тяжко навіть уявити, як себе усі ці 2 роки почував Ігор.

І все ж таки новий рік приносить ще один шанс за жити інакше, відпустити минуле та піти іншою дорогою. І хтозна, можливо на чоловіка чекає ще багато приємних сюрпризів.

Схожі статті

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?