55-річна Надія Матвєєва зізналася, чи робив їй пропозицію бойфренд: “Живемо разом, а цього не відбувається”

Надія Матвєєва вже протягом 3 років перебуває в стосунках з молодим бойфрендом. Днями зірка зізналась, чи планує загадковий коханий робити їй пропозицію та чи готова Матвєєва одружитись втретє

Бойфренд Надії Матвєєвої

Відома українська телеведуча вже протягом 3 років перебуває в стосунках з бойфрендом, що на 20 років молодший від неї. Пара познайомилась на вечірці, тоді майбутній обранець Матвєєвої не знав про її творчість. За словами Надії, про це йому згодом розповіла їхня спільна знайома. Попри значну різницю у віці, в пари вдалось знайти спільну мову, а згодом це переросло у романтичні стосунки.

Наразі закохані будують спільне майбутнє, а різниця у 20 років стала спільним випробуванням. Як зазначає Матвєєва, це те, що лиш загартовує їхні взаємини, хоча спочатку їй було важко прийняти цей факт. Не вдалось оминути й критику в Мережі, пара і до сьогодні отримує хейт, мовляв, новий коханий Надії годиться їй в сини. Таких закидів знаменитість не терпить, відповідає коротко:

“А ви експерт з кохання?”

Надія Матвєєва розповіла, чи збирається одружуватись з молодим коханим
Надія Матвєєва розповіла, чи збирається одружуватись з молодим коханим

Надія Матвєєва про шлюб

Телеведуча не бажає показувати свого 35-річного обранця користувачам та ретельно приховує будь-які деталі їхнього спільного життя. Як раніше наголошувала Надія, чоловік сам не звик до такої уваги, бо, на відміну від коханої, працює у сфері, що не пов’язана з публічною діяльністю. Проте днями ведуча розкрила кілька нових деталей. Матвєєва розповіла шанувальникам, чи робив бойфренд їй пропозицію. За її словами, він натякав про свої наміри:

“Я відчуваю, що я хочу на тобі одружитися”, – вже якось казав чоловік.

Зірка пригадує ці слова та додає:

“А потім ми живемо разом, цим насолоджуємося. А ось цього моменту не відбувається. Але я до цього спокійно ставлюсь”

Нагадаємо, що Надія Матвєєва вже двічі була у шлюбі. На думку зірки, це не є принциповим, адже в будь-якому випадку, без офіційного документа, надалі легше вийти зі стосунків з партнером

Надія Матвєєва розповіла, чи збирається одружуватись з молодим коханим
Надія Матвєєва розповіла, чи збирається одружуватись з молодим коханим

Схожі статті

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?

Чому всі так дивуються? Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею “Без обмежень”

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинця підігріває чутки про роман зі своєю піарщицею. А поки що всі дружно обговорюють, блогер Богдан Беспалов видав порцію неприємних подробиць.