Надія Матвєєва вперше висловилась про колишніх чоловіків і ще декого: “Пережив зі мною два заміжжя”

Українська телеведуча Надія Матвєєва розповіла про свою сільничку на кухні, яка пережила з нею багато етапів її життя, зокрема два заміжжя. Для неї ця річ, крізь всі роки, досі залишається улюбленою.

В кожного з нас є речі, які несуть за собою особливу цінність та пам’ять. Після рецепту гуакамоле Надії Матвєєвої, шанувальники помітили у неї оригінальну сільничку у вигляді віслючка. Телеведуча присвятила цілий допис в соціальній мережі Instagram, в якому розповіла про нього детальніше.

Надія Матвєєва зізналася, що мати та син проти її молодого нареченого
Надія Матвєєва вперше висловилась про колишніх чоловіків і ще декого

За словами Надії, 30 років тому вона придбала таких дві сільнички, одну для себе, а іншу для матусі. Віслючок пережив із зіркою два заміжжя, дорослішання сина та переїзди. Тепер вони разом тримаються у скрутний час.

“Згадала, що придбала дві такі років 30 тому (собі та матусі). Віслючок пережив зі мною два заміжжя, дорослішання дитини, переїзди з міста у місто. Підтримував мене в кулінарних експериментах і брав участь в усіх моїх “пересолах”. А тепер разом тримаємося у скрутний час. Можна сказати, що він – сіль мого життя (зараз гімалайська та морська). Моя маленька радість”, – розповіла Матвєєва.

Так, Надія не приховує, що ця сільничка для неї справді важлива, яка пережила з нею і радість, і сум. В коментарях під дописом підписники висловилися, що цікаво було ознайомитися з історією телеведучої, а також почали розповідати й про свої речі, які з ними вже багато років.

Нагадуємо, у 2022 році Надія Матвєєва розсекретила, що її серце зайняте. Новим коханим зірки став чоловік, який на 20 років молодший за неї. Знаменитість не поспішає показувати обличчя обранця. Натомість вона стикається з неабияким хейтом в соціальних мережах, мовляв, він їй годиться в сини. Втім, більшість підписників блогу Надії таки підтримують її та бажають справжнього жіночого щастя.

Матвєєва була двічі заміжньою жінкою, тож тепер зізнається, що не прагне виходити заміж втретє. Їй не подобається сама система узаконення стосунків, тому не проти цивільного шлюбу.

Схожі статті

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.

Андрій Данилко розповів про своє весілля та зробив неймовірне зізнання про наречену: “Дуже трепетний момент”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко вперше розповів про своє весілля та зізнався, яким його бачить. Що очікує на наречену артиста?

Позитив зізнався, що стане батьком та розсекретив, хто подарує йому первістка: “Найкращий друг та мотиватор”

Довгий час про особисте життя відомого українського виконавця Позитива нічого не було чути. Чоловік уникав питань про романтичні стосунки. Проте, настав час і він розповів правду.

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?