Не могла вчинити інакше: відомий український режисер назвав реальну причину втечі Пугачової за кордон

Вчинок Максима Галкіна та Алли Пугачової не залишив українців байдужими, адже саме від них мало хто очікував дуже активної позиції, яка обігнала навіть голос деяких вітчизняних зірок.

Алла Борисівна Пугачова більше п’ятидесяти років залишалися виконавицею, чий голос мав увагу не тільки у російській федерації, але й в усіх пострадянських країнах.

Коли наступив 24 лютого Примадонна змовчала, але її чоловік — ні. Максим Галкін здивував не просто швидкою реакцією, а реальним бажанням виступити проти зла і агресії. Після цього сім’я одразу ж зібрала речі, покинула свій розкішний замок у Підмосков’ї та рушила до Ізраїлю.

Росіяни здебільшого почали хейтити сім’ю, а влада неодноразово намагалася зробити їхнє існування набагато складнішим. Поговорювали навіть про конфіскацію майна, однак за останніми даними сім’ї вдалося чи то перепродати замок, чи то просто його переоформити.

Олег Боднарчук розповів, чому Алла Пугачова насправді втекла з рф

У Мережі з'явилися фото з допиту Алли Пугачової прикордонниками
Олег Боднарчук розповів, чому Алла Пугачова насправді втекла з рф

Серед української аудиторії дана ситуація викликала багато суперечок. Якщо одні користувачі щиро дякували артистам за те, що не побоялися висловитися, то інші поставилися холодно і навіть з ворожнечею до даного вчинку, так як громадянство артистів для них відіграло набагато більшу роль, ніж їхня спроба допомогти.

Нещодавно Олег Боднарчук дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому прокоментував втечу але Борисівни за кордон.

“Це людина такого масштабу, що їй дуже важливо, чим завершиться її книга буття, про що будуть останні сторінки цієї розповіді, – заявив режисер. Невже ви думаєте, що вона, глибока і жертовна людина, могла допустити, щоб її історія життя могла закінчитися всередині країни-вбивці, в якій вона сидить між річками к*ові”

Варто відзначити, що Пугачова взагалі веде закритий образ життя і дуже рідко виходить на зв’язок на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Однак в медіа просторі вже неодноразово прозвучала думка, що позиція Галкіна — це позиція всієї сім’ї.

Схожі статті

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.