Міняють жінок, як рукавички: Остапчук, Налчаджиоглу та інші зіркові бабії в українському шоу-бізнесі

Не всім вдається з першого разу знайти "ту єдину", з якою одружився один раз і на все життя. Серед українських зірок знайшлося чимало чоловіків, які ходили до РАГСу по три, а то й по чотири рази.

Віктор Павлік

Співак Віктор Павлік сьогодні є рекордсменом за кількістю штампів у паспорті серед українських селебріті. Загалом музикант побував у РАГСі чотири рази, причому, кожна з наступних дружин була молодшою за попередню. Усі жінки Павлика народжували йому по одній дитині.

Віктор Павлік
Віктор Павлік

Першою дружиною 18-річного Віктора стала дівчина, на ім’я Лідія. У цьому шлюбі народився син Олександр. З другою дружиною Світланою велелюбний музикант закрутив роман, коли був ще одружений з першою. Дівчина була родом із Узбекистану. У цьому шлюбі народилася дочка Христина. Через 8 років пара розлучилася.

Третьою дружиною Павлика була танцівниця Лариса Созаєва. Цей шлюб тривав найдовше – 20 років. У цьому шлюбі народився син Павло, який помер у віці 21 року після тривалої боротьби з раком.

Віктор Павлік із Ларисою Созаєвою та сином Павлом
Віктор Павлік із Ларисою Созаєвою та сином Павлом

Зі своєю четвертою (і поки що останньою) дружиною – Катериною Репяховою Віктор Павлик почав зустрічатися, ще коли був одружений з Ларисою Созаєвою. Хоча дівчина, яка на той момент виконувала обов’язки його концертного директора, категорично заперечує.

Віктор Павлік із Катериною Репяховою
Віктор Павлік із Катериною Репяховою

Кілька років пара приховувала свій роман, а після того, як почали виринати подробиці, їм нічого не залишалося, як відкритися. Репяхова молодша за Павлика на 28 років. Два роки тому у артиста народився ще один син Михайло.

Володимир Остапчук

Шоумен уже встиг зарекомендувати себе як справжній ловелас, який змінює дружин, як рукавички. Не встиг Остапчук розлучитися зі своєю першою дружиною Оленою Войтенко, від якого у нього двоє спільних дітей, як одразу одружився з нотаріусом Христиною Горняк.

Володимир Остапчук із Оленою Войтенко та дітьми
Володимир Остапчук із Оленою Войтенко та дітьми

Проживши два роки, пара зі скандалом розлучилася, а вже за кілька місяців Остапчук одружився з 22-річною журналісткою Катериною Полтавською, з якою і проживає донині.

Володимир Остапчук із Христиною Горняк
Володимир Остапчук із Христиною Горняк

Хоча, нещодавно одна з українських ворожок Марія Тиха, передрекла Остапчуку нове розлучення, третя дружина не переживає і каже, що якщо настане час, коли її щось не влаштовуватиме у стосунках із 39-річним чоловіком, вона сама піде.

Володимир Остапчук із Катериною Полтавською
Володимир Остапчук із Катериною Полтавською

Мурат Налчаджиоглу

На п’яти Остапчуку за кількістю шлюбів уже наступає колишній чоловік Ані Лорак – Мурат Налчаджіоглу. З чуток, причиною розлучення зі знаменитою артисткою стала зрада турецького бізнесмена, який нібито закрутив роман із відомою київською тусовщицею. Одразу після розлучення Мурат закрутив роман із візажисткою Лілією Реус. Влітку 2023 року пара зіграла пишне весілля, а вже за чотири місяці роз’їхалися.

Мурат Налчаджиоглу і Лілія Реус
Мурат Налчаджиоглу і Лілія Реус

Нині Мурат має бурхливий роман з українською моделлю, з якою нещодавно повернувся з відпочинку в Еміратах.

Ексчоловік Лорак показав, як відпочиває у Дубаї з новою подругою
Ексчоловік Лорак показав, як відпочиває у Дубаї з новою подругою

Дмитро Гордон

Достойне місце у рейтингу “Заслужених багатоженців України” займає журналіст Дмитро Гордон. Першу дружину звали Наталя, з нею молодий Гордон прожив вісім років. Другою офіційною дружиною була Олена Сербіна. За словами журналіста, без “магії” тут не обійшлося, проте навіть привороти не змогли зберегти цей шлюб. Третьою дружиною Дмитра стала журналістка Алеся Бацман, яка, за словами Гордона, саме вона зробила його щасливою.

Дмитро Гордон та Олеся Бацман
Дмитро Гордон та Олеся Бацман

Схожі статті

Живе своє найкраще життя: дочка Сумської Паперна знімається в російському кіно і ходить на червоні доріжки

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна багато років тому переїхала до Москви. Зараз вона живе своє найкраще життя, відвідує червоні доріжки та знімається в серіалі.

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.