Нікітюк чесно зізналася, чому не має чоловіка у свої 36 років: причина криється у дитинстві Лесі Іванівни

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк отримує масу компліментів та має багато шанувальників. Проте, жінка досі не знайшла свою половинку.

Популярна українська телеведуча, волонтерка та модель Леся Нікітюк не страждає від браку уваги. Жінка активно веде свій блок у Instagram та має цілий полк підписників. Але на особистому фронті у Лесі штиль. Чи вона хоче переконати у цьому шанувальників?

Наразі, дінка задоволена своїм життям. Вона багато працює, її підтримують глядачі. Блогерка часто відвідує батьків та з теплом відноситься до племінниць. Проте, своїх дітей наразі немає, як і чоловіка.

Леся Нікітюк чесно зізналася, чому вона незаміжня у свої 36 років
Леся Нікітюк чесно зізналася, чому вона незаміжня у свої 36 років

На своїй сторінці в мережі, вона відверто відповіла на питання про особисте життя. Ну відверто, настільки, наскільки це вміє Леся. Телеведуча, як завжди відхрестилася від хейтерів жартами. Вона стверджує, що її особисте життя привертає занадто багато уваги. Тому, модель вирішила розставити всі крапки над “Ї”.

Нікітюк розповіла, що у всіх невдачах в її особистому житті винна бабуся. Ні, родичка не вселила в Лесю надмірну самовпевненість, чи завищені вимоги. Вона просто обмела її віником в дитинстві.

“В основному всі пишуть “чого її не беруть заміж”. Люди, розкриваю секрет: мене в п’ятому класі баба обмела віником. Я серйозно кажу! Це основна причина”, – пожартувала Нікітюк.

Леся Нікітюк чесно зізналася, чому вона незаміжня у свої 36 років
Леся Нікітюк чесно зізналася, чому вона незаміжня у свої 36 років

Нагадаємо, у телепростір Леся увірвалася після участі у шоу “Розсміши коміка”. Після якого була неперевершеною ведучою програми “Орел та ріжка”. Зараз, жінка має купу проєктів на Новому каналі, яку веде самостійно та зі співведучими. Нікітюк встигла попрацювати з Сергієм Притулою, до того як він відмовився від телебачення, з Ромою Міщеряковим, а новим партнером блогерки став актор та шоумен Богдан Шелудяк.

Леся Нікітюк чесно зізналася, чому вона незаміжня у свої 36 років
Леся Нікітюк чесно зізналася, чому вона незаміжня у свої 36 років

Схожі статті

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.