Справжня ліпосакція, не виходячи із дому: Аніта Луценко розкрила секрет найефективнішої роботи над тілом

Аніта Луценко активно пропагує здоровий образ життя, любов до себе та спорт, який дійсно приносить задоволення. За цей час тисячі жінок змінили своє життя на краще завдяки її порадам.

Будучи тренером на шоу “Зважені та щасливі” Аніта Луценко продемонструвала, що досягти своєї мрії та стати тією самою “дівчиною з обкладинки” можна набагато швидше, ефективніше і легше. Вже тоді зірка розповіла усій країні про те, що надважливо підходити до цього виклику комплексно.

На очах в українців учасники втрачали неймовірні числа на вагах. І багатьом з них, безумовно, завдяки підтримці та порадам Аніти, вдалося зберегти цей результат і зажити по-новому.

Аніта Луценко розкрила секрет найефективнішої роботи над тілом

Аніта Луценко розкрила секрет найефективнішої роботи над тілом

Експертність тренерки підтверджують не тільки її освіта та отримані звання, але й відгуки багатьох її колишніх підопічних, які змогли порвати з минулими проблемами та вийти на абсолютно новий рівень стосунків з власним тілом.

І хоча велика кількість інформації, яку надає Луценко у своєму блозі на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, а також у книгах, які вона видала, корисна та ефективна, деякі надважливі секрети вона зберігає для тренувань. Саме на одне з таких ви можете потрапити найближчим часом, натиснувши на посилання.

Тим паче, що актуальність тренування, яке пропонує Аніта Луценко прямо зараз, дуже висока через новорічні свята, які ми залишили позаду. Настав час позбавитися від ваги, яку ви встигли набрати під час святкування Різдва та Нового року. А для тих, хто не має подібної мети, є шанс дізнатися, як найефективніше підкачати свої мʼязи.

Аніта Луценко
Аніта Луценко розкрила секрет найефективнішої роботи над тілом

До того ж Аніта робить акцент не просто на на фізичних навантаженнях, а ще й дасть слушні поради з харчування, як дипломований нутриціолог, мотивації та любові до себе.

Вартість участі на даному заході доступна абсолютно кожній жінці, яка бажає попрацювати над собою та увійти в Новий рік з еталонною фігурою та міцними м’язами. А взятися за справу можна буде вже 21 січня.

Схожі статті

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.