Ксенія Мішина розкрила секрети свого раціону: задля ідеальної фігури не довелось відмовлятись від солодкого

Ксенія Мішина активно слідкує за своїм харчуванням та фізичною активністю, аби мати здорове та струнке тіло. Днями зірка поділилась власними секретами, що допомогли їй досягти бажаних результатів

Особистий фотоблог відомої української акторки Ксенії Мішиної налічує понад 1 мільйон підписників. В Instagram знаменитість публікує усі актуальні новини та показує своє повсякденне життя. Регулярні тренування та здорове харчування є особливими ритуалами її рутини, тож Мішина часто звітує аудиторії про свої досягнення в Insta-stories. Окрім цього Ксенія надихає й своїх фоловерів слідкувати за тілом та час від часу ділиться власними секретами, що протягом багатьох років відточувались на практиці.

Ксенія Мішина про здоровий раціон: Моя харчова поведінка доведена до ідеалу
Ксенія Мішина про здоровий раціон: Моя харчова поведінка доведена до ідеалу

Наразі Мішина разом із 11-річном сином Платоном перебуває в Таїланді. В Instagram профілі акторки з’явилось більше фото у відкритому одязі, тож особисті повідомлення заполонили шанувальники, які попрохали Ксенію розповісти більше про своє харчування. За словами зірки, основне правило – збалансованість.

“Білки: м’ясо (курка, яловичина), лосось, яйця, тунець, біла риба. Вуглеводи: батат, овочі, коричневий рис, вівсянка, боби, кіноа, фрукти, гречка, макарони з твердих сортів. Жири: авокадо, горіхи, масла (кокосове, оливкове), чіа, лосось, льон. Не забуваємо про воду та спорт”, – пише Ксенія в описі під нещодавнім дописом.

Також, багато хто вважає, що при підтриманні здорового способу життя, важливо викреслити солодке зі свого раціону. Проте Мішина спростувала це твердження і розповіла про альтернативу. Наразі в її раціон входять переважно сухофрукти, свіжі та сублімовані фрукти та хелсі снеки.

“Прийом солодкого у мене відбувається в першій половині дня у потрібній кількості для того, щоб організм з користю і повністю використав отримане пальне”, – розповідає Ксенія.

Однак зірка наголошує, що ні спорт, ні правильне харчування не будуть приносити бажаних результатів, якщо не дотримуватись усього в комплексі. А щоб нарешті почати працювати над собою Ксенія Мішина радить навчитись брати на себе відповідальність.

Схожі статті

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.