Рот не закривається. Шепелява: 55-річна Матвєєва поскаржилася на “хейт” у Мережі – що насправді сталося

Останнім часом Надія Матвєєва постійно наривається на критику в мережі - чи то через роман із молодшим на 20 років чоловіком, чи то через зовнішність. Що цього разу "не влаштовує" хейтерів?

Телеведуча Надія Матвєєва завжди була дуже відвертою зі своїми шанувальниками, за що не раз наривалася на критику на свою адресу. Спочатку знаменитість дорікали за надмірну пластику, після якої, нібито, вона перестала бути схожою на саму себе, потім за роман із молодшим на 20 років чоловіком, який годиться їй у сини. Матвєєва своєю чергою не мовчить, а завжди відповідає своїм “хейтерам”.

55-річна Надія Матвєєва почала шепелявити та нарвалася на хейт
55-річна Надія Матвєєва почала шепелявити та нарвалася на хейт

Так, напередодні зірка зізналася, що почала отримувати повідомлення з критикою на свою адресу щодо вимови шиплячих літер. Тобто, в Мережі почали її “хейтити” через те, що 55-річна ведуча почала помітно шепелявити. Причиною стала міорелаксуюча капа, яку носить телезірка для корекції зубів. У коментарях, як пише Матвєєва, їй почали писати, що в неї вже “не закривається рота після пластики”, що в неї “вставна щелепа” і взагалі навіщо вирівнювати зуби в такому віці, коли до цього вони її влаштовували?

Звичайно ж, це не могло не обурити зірку і вона тут же написала пост, де розповіла, що незважаючи на велику кількість критики на свою адресу, серед читачів її блогу все ж таки більше адекватних людей, які також готові змінюватися на краще. Знайшла Матвєєва і позитивні моменти у “хейті”.

“Отже, завдяки своєму рішенню, отримала бонус: більше дізналася про рівень спілкування та тактовність деяких людей”, – написала знаменитість.

Багато шанувальників підтримали зірку:

“Який страх!… до чого ми докотилися… безпардонність, безкультур’я, відкрите хамство всюди! Як же так можна? У що ми перетворилися, люди? Ми деградуємо і в нас може бути майбутнього! На жаль…”, – написала одна з шанувальниць, на що Надія відповіла, що “Майбутнє у нас є, тільки від нас залежить яке”.

А що ти скажеш із цього приводу?

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?