Зірка “МастерШеф” Хіменес-Браво показав архівні фото та здивував, як змінилася його зовнішність з 18 років

Українському ресторатору колумбійського походження Ектору Хіменес-Браво виповнилося 52 роки. Цього дня на сюрпризи чекали не лише іменинника, а й фанатів, які уважно стежать за його соцмережами.

14 січня 2024 року ресторатору та шеф-кухареві колумбійського походження Ектору Хіменес-Браво виповнилося 52 роки. За 13 років свого суддівства у популярному кулінарному шоу “МастерШеф” він став справжнім улюбленцем українських телеглядачів. Сьогодні за життям знаменитості стежать понад 1,3 мільйона шанувальників у Instagram, які не пропускають жодної публікації зірки, а також коментують кожне його нове фото.

52-річний Хіменес Браво здивував, як змінювалася його зовнішність із 18 років
52-річний Хіменес Браво здивував, як змінювалася його зовнішність із 18 років

Так, на честь свого дня народження Ектор вирішив порадувати своїх шанувальників двома роликами. На одному з них він показав свої архівні фото, починаючи з 18-річного віку. У кадрі Хіменес-Браво з’явився, сидячи за столом перед тортом зі свічками. У процесі зйомки цифри змінювалися від 18 до 52. Також змінювалися і фотографії Ектора. Останню свічку шеф-кухар уже дмухав не на торті, а на банані, а наприкінці відео 52-річний іменинник уже стрибав на дивані в одних плавках.

Коментарі не змусили довго чекати. Багато хто був здивований, що Ектору вже трохи за 50 і писали, що на свої роки він виглядає чудово. Хтось навіть зазначив, що з віком колумбієць стає лише привабливішим.

“Вітаю! Здивована, що 52. Виглядаєте на багато молодших! Світу та особистого щастя!”, “Екторе, якщо поміняти цифри місцями, то вам всього лише 25! і ще все попереду!)”, “Екторе, ви як коньяк – з віком стаєте краще! Дякую за ваш позитив”,- писали захоплені шанувальники.

Нагадаємо, що зірка “МастерШеф” завжди дуже відповідально стежила за своєю зовнішністю. Окрім регулярних тренувань у залі, кухар стежить за своїм раціоном харчування  та багато часу проводить на повітрі. Минулого року Ектор навіть зважився на косметологічну процедуру з пересадки волосся. У коментарі ресторатор пояснював, що генетично схильний до облисіння, тому вирішив не чекати на повне випадання волосся і пішов на випередження.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.