“Швидко закінчився”: Аліна Гросу показала фото, коли вона була ще щасливою, але потім щось пішло не так

Співачка Аліна Гросу, яка майже рік перебувала у США, повернулася додому в Україну, щоб провести час із рідними, проте не все було гладко у її довгоочікуваній відпустці.

Рік тому співачка Аліна Гросу зненацька поїхала до США. Тоді багато шанувальників артистки пов’язували її раптовий переїзд із низкою неприємних подій. Спочатку артистка розлучилася зі своїм коханим – російським актором Романом Полянським, з яким за словами Павла Зіброва, у неї мало відбутися весілля, потім почалися проблеми зі здоров’ям. Після перенесеної операції співачка довго відновлювалася, а потім вирішила рвонути до США.

Аліна Гросу у США
Аліна Гросу у США

У коментарі Гросу писала, що приїхала до Америки, щоб продовжити свою акторську та музичну освіту. Аліна винайняла квартиру, вступила на курс однієї з престижних шкіл Лос-Анджелеса, а у вільний час займалася творчістю. Пізніше у її житті з’явився новий чоловік. Про це співачка сама розповіла у Instagram.

Аліна Гросу показала нового бойфренда
Аліна Гросу показала нового бойфренда

А нещодавно Аліна Гросу вперше за довгий час приїхала до України, щоби провести час зі своїми рідними. Пробувши кілька днів у Чернівцях, дівчина вирушила на відпочинок у Буковель. Фотографіями з гірськолижного курорту знаменитість із задоволенням ділилася у мікроблозі.

Аліна Гросу
Аліна Гросу

Так, днями, зірка оприлюднила кілька фотографій, на яких позувала у білому халаті з чашкою кави на балконі свого номера та розповіла, як проходила її відпустка. У коментарі вона повідомила, що її канікули вже добігли кінця. За цей час вона встигла зняти кліп і зірвати ніготь. Нагадаємо, що під час зйомки відео Гросу зазнала невеликої травми.

“Сидячи на коні, зірвала собі півтора нігтя. Один трохи кровив, інший на волосині тримався, і я не змогла його сама зняти, мене відправили до хірурга, щоб він обробляв усе, щоби відірвав його до кінця під лідокаїном”, – поділилася Аліна.

А зараз вона пише:

“Пальчик болить. а на фото я щаслива”,- написала співачка та пообіцяла ще оприлюднити кадри своїх зимових пригод в Україні.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.