Колишня дружина Остапчука Христина Горняк поскаржилася на погане самопочуття: коли на носі серйозна операція

Колишня дружина шоумена Володимира Остапчука, нотаріус Христина Горняк розповіла про погане самопочуття. Декілька днів вона намагалася покращити свій стан.

Христина Горняк в листопаді 2023 року відверто розповіла підписникам свого фотоблогу, що хоче зробити операцію з видалення хворої нирки. Також вона повідомила, що обрала дату. Її проведуть в Австрії. Втім, нотаріусиня сумнівалася, чи потрібна вона їй, оскільки це дуже серйозний крок.

Медики запевняють, що у випадку Христини, вона може жити абсолютно нормальним життям і без хірургічного втручання, однак знаменитість стурбована дещо іншим. Лікарі повідомили їй, є ризики, що хвора нирка стане завадою на шляху до майбутнього материнства. Зізналася, що прийняла рішення зважитися на операцію, адже в неї є на меті виносити та народити свою дитину.

Христина Горняк вже готова до нових знайомств
Христина Горняк поскаржилася на погане самопочуття

Горняк підсумувала, що вона – здорова людина, яка живе повноцінним життям. Протипоказанням є заняття екстремальними видами спорту, проте Христина їх і не надто полюбляє.

До слова, нещодавно блогерка знову поскаржилася на своє погане самопочуття. На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram вона розповіла про нестерпний головний біль. Три дні поспіль нотаріусиня намагалася покращити свій стан. Згодом знаменитість заспокоїла фоловерів, адже повідомила, що їй вже значно краще.

“Дякую аспірину, я ожила… бо це був просто якийсь треш… ще не зовсім все пройшло, але набагато краще…”, – розповіла Горняк.

Христина Горняк поскаржилася на погане самопочуття

Нагадуємо, Христина Горняк стала впізнаваною завдяки шлюбу з ведучим Володимиром Остапчуком. У 2022 році подружжя розлучилося, не повідомляючи, яка цьому причина. Нотаріусиня зізналася, вона не шкодує ні про що, готова вийти заміж вдруге та народити дитину.

Схожі статті

Джамала вразила стильними образами для вагітних жінок, яким ось-ось народжувати – красиво та дуже комфортно

Співачка Джамала завжди вражала своїми оригінальними образами. Навіть будучи вагітною на останньому терміні, артистка виглядає неймовірно стильно. Конкуренцію їй може становити лише Лілія Ребрик.

Відмовився від Тіни Кароль після того, як вийшов з нею в люди: 45-річний Дан Балан показав нову дівчину

Відомий молдавський виконавець Дан Балан спростував стосунки з Тіною Кароль вперше за 3 роки, але зробив це одразу після того, як з'явилися новини про нову дівчину.

Мама Камалії у шкіряному костюмі засвітилася на вокзалі: проводила доньку до Англії. Повертати Захура?

Мама найбагатшої співачки України Камалії засвітилася на вокзалі у надзвичайно незвичайному екстравагантному образі, який підкреслював її індивідуальність.

Євген Кошовий чесно розповів, чи зіпсувалися стосунки “Кварталу-95” з Оленою Кравець, яка від них пішла

Олена Кравець вже протягом тривалого часу працює над власними творчими проєктами. Ексколега артистки Євген Кошовий розповів, чи змінились їхні стосунки після, того як Кравець пішла з "Кварталу-95".

Колишня кохана Андрія Данилка розповіла про те, як негарно його покинула: навіть не розмовляли після цього

Знаменита українська акторка Радмила Щеголова, яка колись тісно співпрацювала з Андрієм Данилком вперше розповіла про стосунки з ним та відповіла на питання про роман.

І все-таки четвертого не вистачає: Ребрик зворушила смішним відео з трьома доньками та чоловіком у рожевому

Прекрасна дружна сім'я - троє чудових дочок, мила собачка, але чогось все одно не вистачає. Лілія Ребрик та Андрій Дикий натякнули на четверту дитину.