З чоловіком-іноземцем та молодшими дітьми: Бужинська похизувалася відпочинком на зарубіжному курорті

Українська співачка Катерина Бужинська розповіла, як проходить її сімейний відпочинок із болгарським бізнесменом та молодшими дітьми-двійнятами. А де в цей час перебуває її старша дочка.

Співачка Катерина Бужинська, яка все своє життя шукала простого людського щастя, нарешті його набула. Про це знаменитість зізналася в Instagram, коли оприлюднила серію красивих фотографій з відпочинку разом із третім чоловіком – болгарським бізнесменом Дмитром Стойчевим та молодшими дітьми – 7-річними Катею та Дімою.

Катерина Бужинська показала, як відпочиває із родиною у Болгарії
Катерина Бужинська показала, як відпочиває із родиною у Болгарії

“Сім’я- найголовніше у житті!”,- написала артистка.

У своєму мікроблозі Бужинська показала серію фото на тлі засніжених гір, під час прогулянки серед туристів, у зоокуточку, де молодші діти могли “спілкуватись” з конями та поні, та у місцевому кафе.

Не обійшлось і без романтики. На одному зі знімків Бужинська в ефектному лижному костюмі позувала разом із чоловіком, який однією рукою ніжно обіймало її за талію, а другою тримає за мотузку дитячий снігохід, на якому каталися їхні діти.

Катерина Бужинська показала, як відпочиває із родиною у Болгарії
Катерина Бужинська показала, як відпочиває із родиною у Болгарії

Наприкінці співачка відобразилася на тлі красивого виду зимових гір із чашкою глінтвейну. Судячи з виразу обличчя, на цей момент Катерина була дуже щаслива.

У коментарях обсипали її компліментами:

“Катюша, яка ж гарна в тебе сім’я”, “Мила та мила сім’я. Моя прекрасна королева Катя бажаю тобі та твоїй родині щасливих канікул”, “Катерино. ікона стилю! не відвести очей”, “Щаслива родина”.

Зазначимо, що на відпочинку родина Бужинської була не в повному складі. Старша донька співачки від попереднього шлюбу – Олена, яка нещодавно відзначила 17-річчя, залишилася під наглядом друзів у Німеччині. До речі, мама та дочка вже кілька років живуть окремо. За словами артистки, це було бажання дівчинки. Олена не захотіла жити у Болгарії. Катерина часто відвідує свою дочку. На одному з останніх фото вона приїжджала до неї разом із молодшими дітьми.

Катерина Бужинська поділилася рідкісним фото своєї старшої доньки
Катерина Бужинська поділилася рідкісним фото своєї старшої доньки

 

Схожі статті

“Син” Олега Винника відрікся від нього і вразив зізнанням про відношення до співака: “Зараз всі знають”

Знаменитий український виконавець Андрій Кравченко, який здебільшого прославився через свою неймовірну схожість на Олега Винника прокоментував ставлення до артиста.

38-річна Ольга Цибульська поскаржилася на серйозні проблеми зі здоров’ям після ДТП: “Ледве тримаюся”

Відома українська співачка Ольга Цибульська вийшла на зв'язок та повідомила про те, що має серйозні проблеми зі здоров'ям. Що стало причиною негараздів?

Швидко повернулася у форму: Ребрик у вузьких джинсах з’явилася на роботі. Минуло кілька тижнів після пологів

Телеведуча та актриса Лілія Ребрик через кілька тижнів після третіх пологів вийшла на роботу у чудовій формі. Який образ підібрала знаменитість?

Переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан показала свого малюка, якого виховує сама: Заливако в минулому

Днями переможниця "Холостяка-11" Анна Богдан неочікувано показала шанувальникам свого малюка. Як виявилось, почуття до Михайла Заливако залишились далеко в минулому.

Не забув: Єфросиніна на тлі чуток про натягнуті стосунки з чоловіком показала від нього милий “привіт”

Чоловік телеведучої Маші Єфросиною Тимур Хромаєв, незважаючи на чутки про натягнуті стосунки з дружиною, привітав її зі значною подією. Про це пам'ятають лише двоє.

Ірина Сопонару показала, як привітала свого “особливого” нареченого-іноземця: нарешті знайшла те, що шукала

Зірка "Жіночого кварталу" актриса Ірина Сопонару незабаром вийде заміж за свого ідеального чоловіка-іноземця. Перед останніми приготуваннями до весілля, пара мала ще одну важливу подію.