Зірка ТСН Марічка Падалко поділилася успіхами свого чоловіка Єгора Соболєва: тепер вона дружина лейтенанта

Українська телеведуча Марічка Падалко дуже рідко розповідає про чоловіка Єгора Соболєва. На це є вагома причина, але іноді зірка ТСН робить виняток.

Чоловік зірки ТСН телеведучої Марічки Падалко – професійний програміст, журналіст та експолітик Єгор Соболєв із перших днів повномасштабного вторгнення перебуває на службі в армії. З того часу в мікроблозі знаменитості перестали з’являтися його фото. Навіть під час сімейної відпустки влітку 2023 року, після надання йому чергового звання, Марічка не стала оприлюднити кадри з чоловіком.

Марічка Падалко поділилася успіхами свого чоловіка Єгора Соболєва
Марічка Падалко поділилася успіхами свого чоловіка Єгора Соболєва

“З повагою до всіх воїнів і батьківщин, які не мають зараз такої можливості, ці фотографії поки залишатимуть тільки в батьківщині”, – написала тоді телеведуча.

Марічка Падалко поділилася успіхами свого чоловіка Єгора Соболєва
Марічка Падалко поділилася успіхами свого чоловіка Єгора Соболєва

Соболєв взагалі перестав вести соцмережі, проте коли у його житті трапляються значні події, військовий виходить на зв’язок. Так, напередодні Марічка Падалко поділилася важливими новинами про чоловіка та повідомила, що днями Єгор Соболєв, якому раніше було надано офіцерське звання, отримав позачергове звання лейтенанта.

Марічка Падалко поділилася успіхами свого чоловіка Єгора Соболєва
Марічка Падалко поділилася успіхами свого чоловіка Єгора Соболєва

Зазначимо, що на своїй сторінці в Instagram ведуча дуже рідко розповідає про особисте. В основному вона висвітлює новинні події в Україні та світі, а також розповідає про благодійні проекти. Так, 2023 року знаменитість вирушила до США, щоб взяти участь у знаменитому бостонському марафоні. У коментарях Марічка розповідала, що коли бігла з українським прапором, то чула багато слів підтримки від звичайних людей, котрі прийшли поспостерігати за дією. Щоб пробігти 42 км, зірка ТСН Марічка Подалко готувалася кілька місяців. Про те, як проходили тренування, знаменитість розповідала у своєму мікроблозі.

Марічка Падалко показала як готується до марафону
Марічка Падалко показала як готується до марафону

Після повернення теледіва продовжила бігати. Зазначимо, що в одному із інтерв’ю Падалко зізнавалася, що вже не може уявити своє життя без щоденних пробіжок. Якщо вона пропускає тренування, то почувається некомфортно.

Схожі статті

Знайшов кохання з 4 спроби, але кохана годилася в дочки: четверта дружина Віктора Павліка була його фанаткою

Знаменитий український виконавець Віктор Павлік на даний момент одружений вже вчетверте, і його шлюбу всього 3 роки. Тим не менш, пара вже неодноразово говорила про розлучення.

36-річна Каменських для американського шоу посвітила формами вище талії: один елемент одягу явно замалий

Днями відома українська співачка Настя Каменських представила свій новий трек. З цієї нагоди зірка стала гостею популярного американського шоу та поділилась знімками у цікавому образі.

У стилі Барбі: Ребрик показала, яке свято закотила для середньої доньки – навіть Дикого вбрали у рожеве

У багатодітній родині телеведучої Лілії Ребрик та хореографа Андрія Дикого відбулося галасливе свято з приводу Дня народження середньої доньки Поліни.

Талант матері дістався, а вольовий характер – ні: дочка Наталії Сумської не змогла побудувати успішне життя

Відома українська акторка Наталія Сумська розповіла про свою дорослу дочку Дарину, яка колись виступала в ансамблі. Що турбує зіркову матір?

Маша Єфросиніна показала, як проводить час в Іспанії з 20-річною дочкою Наною: “У нас все стабільно…”

Поки всі обговорюють "розлучення Єфросиніної та Хромаєва", телезірка вирушила до Іспанії, щоб повністю перезавантажитись у компанії 20-річної доньки Нани.

Зірка “Кварталу 95” Олена Кравець розповіла про першу леді у звичайному житті: “Вона дуже смачно готує”

Відома акторка Олена Кравець ексклюзивно поділилась, яка у звичайному житті перша леді України. Як виявилось, зіркові жінки товаришують вже понад 29 років.