Мріяла вийти заміж за Гордона, а вийшло тільки за Остапчука: розкрито правду про минуле Катерини Полтавської

Дружина популярного українського телеведучого Володимира Остапчука Катерина Полтавська увійшла у шоу-бізнес не так давно, але вже зайняла там солідне місце.

2022-го мережею поповзли чутки про те, що у Володимира Остапчука з’явилася нова жінка. І це при тому, що жодного повідомлення про його розлучення з Христиною Горняк не було. Тим не менш, аудиторія була доволі спостережлива і одразу ж помітила, що екс-подружжя нібито не проживає разом і взагалі майже не взаємодіє публічно. Тоді ж і з’явилися плітки про те, що насправді шоумен вже покинув свою благовірну та знайшов їх заміну. Особистість дівчини встановили одразу: нею стала молода журналістка Катерина Полтавська.

Дружина Володимира Остапчука зізналася про мрію вийти заміж за Дмитра Гордона

23-річна Катя Полтавська розповіла, чи робила у своєму житті пластичні операції
Дружина Володимира Остапчука зізналася про мрію вийти заміж за Дмитра Гордона

Але дещо було очевидно: красуня ідеально підходила для телеведучого, адже мала бездоганне почуття гумору, приємну зовнішність, а також усі задатки медійної персони. На відміну від своїх попередниць Катерина змогла одразу зачарувати публіку та привернути велику кількість підписників. Пізніше стало відомо, що Полтавська дійсно знаходиться у стосунках з Остапчуком і ба більше, вийшла за нього заміж у доволі короткий термін.

Навіть комунікація пари в публічному просторі часто викликає у публіки захоплення. Напевно тому, що жарти взагалі не виходять з їхнього життя. Наприклад, нещодавно Полтавська оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram зізнання, що колись мріяла вийти заміж за Дмитра Гордона.

Дружина Володимира Остапчука зізналася про мрію вийти заміж за Дмитра Гордона. Скріншот особистої сторінки зірки

Так, блогерці нагадали про те, що вона колись говорила про це, але Катерина нібито зіслалася на гумор, і при цьому зробила вигляд, що дуже засмутилася через те, що її мрія не здійснилася.

Нагадуємо, що проблема між Володимиром та його колишньою дружиною Христиною на рахунок спільного будинку досі не вирішено. Не може поділити нерухомість, хоча ще 2 роки тому заповняли публіку у тому, що ніяких проблем у випадку розлучення виникнути немає.

Схожі статті

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?

Чому всі так дивуються? Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею “Без обмежень”

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинця підігріває чутки про роман зі своєю піарщицею. А поки що всі дружно обговорюють, блогер Богдан Беспалов видав порцію неприємних подробиць.

Багатодітна сім’я: кохана Святослава Вакарчука та матір його спадкоємців показала третю дитину – це дівчинка

Знаменита українська продюсерка Євгенія Яцута, як виявилося, має дочку від попередніх стосунків. У якому складі насправді проживає сім'я Святослава Вакарчука?

Замість Налчаджиоглу: Лілія Реус знову вирушила на відпочинок – стало відомо, хто склав їй компанію

Колишня дружина Мурата Налчаджиоглу українська візажистка Лілія Реус вирушила на відпочинок, де на неї чекали найближчі та рідні люди. Про турецького бізнесмена забула назавжди.

“Зі мною складно”: 46-річна Ірина Горова вперше після розлучення з Потапом розповіла, чи вільне її серце

Продюсерка Ірина Горова вирішила поділитись подробицями особистого життя та розповіла, чи перебуває наразі в стсоунках: що відомо про стан жінки?