Названо справжню причину, чому 36-річна Леся Нікітюк досі незаміжня: “Її серце зайняте Притулою”

36-річна Леся Нікітюк з тих зірок, які ретельно приховують своє особисте життя. Знаменитість рідко говорить про стосунки на публіку та постійно віджартовується у відповідь на відверті запитання

Стосунки Лесі Нікітюк та Сергія Притули

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк ретельно приховує особисте життя. У своєму фотоблозі в Instagram знаменитість зрідка відповідає на запитання шанувальників, яких неабияк бентежить тема її стосунків. Зазвичай Нікітюк жартує у відповідь, а також висміює закиди користувачів щодо її романів з впливовими чоловіками.

Через надмірну скритність Лесі, фоловери почали приписувати ведучій романтичні стосунки із зірковими колегами та партнерами на знімальному майданчику. Найбільше користувачам до вподоби створювати теорії довкола взаємин Лесі Нікітюк та її ексспівведучого Сергія Притули. Зірки протягом 5 сезонів разом були ведучими культового розважального шоу “Хто зверху?”. За тривалий час роботи над цим проєктом, колеги стали досить близькими, а їхній тандем став улюбленим для українського глядача.

Чому Леся Нікітюк досі незаміжня: Серце зайняте Притулою
Чому Леся Нікітюк досі незаміжня: Серце зайняте Притулою

Проте після початку повномасштабного вторгнення ексшоумен Сергій Притула переглянув свою діяльність та вирішив повністю присвятити себе волонтерству і громадській діяльності. Незмінний ведучий шоу “Хто зверху?” покинув проєкт після 11 сезону та пішов з телебачення. Однак шанувальники не забувають пару Нікітюк та Притула, що нагадує їм про мирне життя.

Чому Леся Нікітюк досі незаміжня

Леся Нікітюк продовжує свою творчу діяльність на українському телебаченні та активно бере участь в зніманнях нових проєктів. Нещодавно ексспівведучий Сергій Притула зробив сюрприз давній подрузі, таємно завітавши на знімальний майданчик. Волонтер привітав Нікітюк букетом тюльпанів, коли зірка зовсім не очікувала. Милий відеозапис Леся опублікувала в своєму Instagram, підписники були раді побачити колег знову в одному кадрі. В коментарях не обійшлось і без суперечки, користувачка залишила коментар про “закоханість” Нікітюк, що спровокувало гучне обговорення:

“- Зрозуміло, чого Леся ще незаміжня, бо серце її, зайнято Притулою.
– 100 відсотків! Очі Лесі одразу видали! Кохання!
– Мені здається я також побачила цей закохано-неочікуючий погляд.
– Та ну ви дурниць не меліть)) Цей творчий дует більше за якесь там людське кохання. Це синергія в чистому вигляді!”

Схожі статті

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?