Зірка “Холостячки” Олексій Тригубенко ходить на милицях: “Пройшов обстеження, але новини невтішні”

Після участі у популярних реаліті-шоу велика кількість людей, яка безпосередньо знімалася в них, активно займається розвитком своїх блогів, чим заробляє гроші.

Олексій Тригубенко свого часу був першовідкривачем разом з іншими чоловіками і боровся на екрані за серце вродливої жінки. Ксенія Мішина взяла на себе роль головної героїні та дозволила учасникам позмагатися за її любов. І хоча Тригубенко не виграв, і поступився тріумфом Олександру Еллерту, публіка його добре запам’ятала.

Олексій Тригубенко ходить на милицях

Ексучасник Холостячки Олексій Тригубенко показав свого новонародженого сина
Олексій Тригубенко ходить на милицях

При тому, що за чоловіком активно слідкують, йому вдається вдало приховувати свої стосунки з жінками. Наприклад, про його обранець у нічого не було відомо, аж допоки він не зізнався, що в нього народилася маленька дитина. Незабаром на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явився кадр з пологового, але показувати матір малюка він не поспішав.

Втім, в усіх інших питаннях Олексій набагато відкритіший та чесніший. Наприклад, не так давно він зізнався, що в нього виникли серйозні проблеми зі здоров’ям. Зараз чоловік вимушений рухатися за допомогою милиць.

Олексій Тригубенко ходить на милицях

“Цей день настав. 3 тижні проходив на милицях, так як хочеться їх покинути і піти погуляти. Пройшов обстеження, але новини невтішні. Зараз розповім. З ногою все добре, але на милицях ще ходити місяць”

У чому причина негараздів зі здоров’ям Олексій при цьому не уточнює, залишаючи дану інформацію на фантазію своїх підписників.

Нагадуємо, що Олексій Тригубенко програв у шоу здебільшого саме тому, що в нього були стосунки до того, як він пройшов кастинг. Ксенія Мішина дізналася про це, і не залишила даний факт без уваги. Але стосунки з дівчиною, яка проводжала коханого на зйомки, судячи з усього, на склалися. Дитину Олексію народила абсолютно інша. Зараз Тригубенко не розповсюджується на рахунок своєї сім’ї, а також не показує зайвий раз малюка.

Ксенія Мішина також публічно Трегубенка не згадує. А от учасники між собою доволі часто комунікують, чим тішать публіку.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.