Від Мурата Налчаджиоглу не відстає: Ані Лорак засвітилася з новим коханцем-іноземцем – уже другий у її житті

Після того, як Мурат Налчаджиоглу представив публіці нову кохану-українку, його екс-дружина Лорак оприлюднила романтичне відео з новим коханцем-іноземцем.

Поки користувачі Мережі знайомляться з новою пасією колишнього чоловіка Лорак  турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу, співачка переживає пік романтичних стосунків з новим коханим – іспанським манекенником і тренером з йоги Ісааком Віджраком (це вже другі серйозні стосунки артистки з іноземцем). До речі, відносини пари розвивалися ті так швидко, як у Мурата з його новою подругою-моделлю Анастасією. Спочатку співачка представляла іспанця як свого “духовного вчителя”, а потім несподівано повідомила, що вони пара.

Ані Лорак з іспанським інструктором з йоги Ісааком Віджраку
Ані Лорак з іспанським інструктором з йоги Ісааком Віджраку

Зазначимо, що спершу багато хто сприйняв її заяву не серйозно, і думав, що це лише піар-хід, напередодні виходу нового альбому. Але, минув час, Лорак і Віджрак все частіше почали з’являтися на публіці разом. Так, сьогодні, 2 лютого, артистка оприлюднила ролик, на якому позувала зі своїм коханцем-іноземцем у ліфті. Вони мило кривлялися біля дзеркала, а потім поцілувалися.

Ані Лорак засвітилася з новим коханцем-іноземцем
Ані Лорак засвітилася з новим коханцем-іноземцем

Нагадаємо, що після розлучення з турецьким бізнесменом у 2019 році, Лорак дуже довго не заводила романи. Принаймні, вона їх не афішувала. Іспанський красень Ісаак Віджрак перший кого артистка вивела у світ і представила, як свою пару.

Ані Лорак засвітилася з новим коханцем-іноземцем
Ані Лорак засвітилася з новим коханцем-іноземцем

Зате її колишній чоловік після розлучення майже відразу почав зустрічатися з візажисткою Лілією Реус. У 2023 році пара одружилася, а вже за чотири місяці офіційно розлучилися.

Весілля Мурата Налчаджиоглу з Лілією Реус у 2023 році
Весілля Мурата Налчаджиоглу з Лілією Реус у 2023 році

Зараз у Налчаджиоглу нове кохання з українською моделлю Анастасією. Вони зустрілися під час недавнього відпочинку в ОАЕ і досі не розлучаються. У коментарях у соцмережах дівчина Мурата зізнається, що дуже закохана та навіть встигла познайомити турка зі своїм сином.

Мурат Налчаджиоглу зробив пропозицію вийти заміж новій пасії

Схожі статті

Де зараз спільна дитина Володимира Кличка і Оксани Марченко: ви не знали, а вона – існує (ФОТО)

Оксана Марченко та Володимир Кличко хочуть, або ні, але є і будуть пов'язані на все життя однією дитиною. До того ж, навіть не своєю, а взагалі донькою іншого екс-політика.

Затісний топ і видно животик: 45-річна Маша Єфросиніна вагається щодо свого відвертого образу в її роки

Маша Єфросиніна показала, як вона і в чому може виглядати в свої 45 років на 20. Також вона розвіює думку щодо того, як можна, а як не можна одягатися загалом.

Аіда Ніколайчук вперше зблизька показала обручку, яку їй подарував чоловік-американець: камінь величезний

Переможниця третього сезону "Х-Фактор" 42-річна Аїда Ніколайчук нарешті знайшла своє жіноче щастя за тисячі кілометрів від рідної країни та втретє вийшла заміж.

Альбіна Джанабаєва стала копією Мадонни: дружину Валерія Меладзе сплутали з американською поп-дівою (Відео)

Після того, як Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва з дітьми переїхали до Іспанії, їхнє життя заграло новими фарбами. Поки співак їздить на гастролі, його дружина записує кумедні ролики.

Все волосся, яке є, догори дриґом: Віталій Козловський показав свого новонародженого сина (ФОТО)

У єдиного новонародженого сина Віталія Козловського, Оскара, дуже цікаві риси обличчя. Прихильники зірки плутаються, на кого ж точно схоже дитя. Більшість — за самого Козловського.

Неймовірні хвилі та кадри на Дніпрі: 7-річний син Юрія Горбунова став професіоналом із серфінгу

Катя Осадча та її 7-річний син Іван продовжують дивувати українців своїми досягненнями з серфінгу на Дніпрі. Вони "стоять" на дошці так, що хвилі здіймаються вище них самих.