Маша Єфросиніна наважилась повернути 9-річного сина та 66-річну маму в Україну: “Важке рішення”

Маша Єфросиніна вперше за час повномасштабного вторгнення повернула сина Сашка та маму до України. Знаменитість, що була категорично проти повернення найрідніших, все-таки ухвалила нелегке рішення

Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна ще на початку повномасштабного вторгнення виїхала за кордон разом із сином Олександром та мамою Людмилою. Протягом певного часу знаменитість перебувала за межами України, однак згодом повернулась на Батьківщину. Сашко разом із Бабусею залишився в Польщі, а старша донька Єфросиніної, 19-річна Нана вже кілька років живе та навчається в Європі. Тоді ведуча приїздила у Варшаву навідати маму та сина раз на 1-2 місяці.

Зазначимо, що раніше Єфросиніна була категорично проти повернення найрідніших. В подкасті Насті Зухвалої ведуча розповідала, чому не хоче, аби Сашко з бабусею повертались. За словами Єфросиніної, єдина причина в тому, що її чоловік Тимур на фронті. Відомо, що він пішов добровольцем до лав ЗСУ, одразу після початку повномасштабного вторгнення. Зірка зізнавалась, що не готова йти на цей відважний крок, адже тоді їй доведеться відмовитись від роботи.

“Сашко буде в тривозі, буде бачити постійно істеричну маму, яка ще в якийсь момент може звинуватити його в тому, що не дав їй змоги виконати її обов’язок перед країною. Дитина має зараз навчатися, має спокійно спати, і не бачити щовечора знервовану маму”, – казала Єфросиніна.

Довгоочікуване возз'єднання: син та мама Маші Єфросиніної повернулись в Україну
Довгоочікуване возз’єднання: син та мама Маші Єфросиніної повернулись в Україну

Однак плани неочікувано змінились. Днями телеведуча повідомила шанувальникам у своєму Instagram, що ухвалила нелегке рішення про повернення мами та сина в Україну. Проте після масованого ракетного обстрілу 7 лютого, почала сумніватись у правильності свого рішення.

“Коли прийняла тяжке рішення щодо повернення мами та сина до Києва”, – написала Єфросиніна в Insta-storie.

Довгоочікуване возз'єднання: син та мама Маші Єфросиніної повернулись в Україну
Довгоочікуване возз’єднання: син та мама Маші Єфросиніної повернулись в Україну

Схожі статті

Колишня кохана Андрія Данилка розповіла про те, як негарно його покинула: навіть не розмовляли після цього

Знаменита українська акторка Радмила Щеголова, яка колись тісно співпрацювала з Андрієм Данилком вперше розповіла про стосунки з ним та відповіла на питання про роман.

І все-таки четвертого не вистачає: Ребрик зворушила смішним відео з трьома доньками та чоловіком у рожевому

Прекрасна дружна сім'я - троє чудових дочок, мила собачка, але чогось все одно не вистачає. Лілія Ребрик та Андрій Дикий натякнули на четверту дитину.

Тіна Кароль несподівано змінила колір волосся: відмінно поєднується з білим платтям та червоною помадою

Співачка Тіна Кароль готова йти на будь-які експерименти з образами, щоби привернути увагу публіки. Реакція шанувальників завжди перевершує всі очікування.

Український парубок на ровері: 52-річний колумбійський суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво змінив ім’я

Відомий український шеф-кухар з колумбійським корінням Ектор Хіменес-Браво вразив раптовим рішенням змінити своє ім'я. Ким став відомий кулінар?

Живе своє найкраще життя: дочка Сумської Паперна знімається в російському кіно і ходить на червоні доріжки

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна багато років тому переїхала до Москви. Зараз вона живе своє найкраще життя, відвідує червоні доріжки та знімається в серіалі.

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?