Прибрала фірмові кучері: 55-річна Надія Матвєєва кардинально змінила зачіску – новий стиль їй дуже пасує

Вже близько 3 років Надія Матвєєва перебуває в романтичних стосунках із чоловіком молодшим за неї на 20 років. Шанувальники з цікавістю спостерігають за розвитком подій та помічають деякі зміни.

Коли в інтерв’ю своєму колезі Григорію Решетнику улюблениця українських телеглядачів, зірка програми “Все буде добре” Надія Матвєєва зізналася, що почала зустрічатися з чоловіком набагато молодшою за себе, багато шанувальників зірки сприйняли цю новину скептично. Але минуло понад два роки, Надія та її молодий бойфренд, як і раніше, разом і продовжують будувати спільне майбутнє. Користувачі Мережі з великою цікавістю спостерігають за розвитком подій. Багато хто вже помітив деякі зміни.

Надія Матвєєва з коханим
Надія Матвєєва з коханим

Так, у мікроблозі телезірки часто з’являються коментарі, де люди пишуть, що за цей час Надя дуже змінилася зовні. Вона ніби розцвіла, стала жіночнішою і м’якшою, а також помітно помолодшала.

55-річна Надія Матвєєва похвалилася новою модною зачіскою
55-річна Надія Матвєєва похвалилася новою модною зачіскою

До речі, Матвєєва ніколи не приховувала, що приділяє своїй зовнішності багато уваги – вона регулярно відвідує косметологів і проводить процедури, що омолоджують, експериментує з зачісками і стилем.

Так, напередодні у своєму Instagram 55-річна ведуча оприлюднила новий пост. На фото Надя позувала у класичних чорних штанах, білому топі та елегантному двобортному жакеті бежевого кольору, який ідеально відтіняв красивий колір шкіри. Особливу увагу привертала нова зачіска. Свої фірмові кучері Надія зібрала ззаду, випустивши з обох боків дві густі пасма. Завершили образ кілька стильних мініатюрних прикрас та трохи помітний макіяж.

Надія стояла і дивилася на камеру милою посмішкою. У коментарях зірка поділилася своїми міркуваннями щодо значення емоційного стану для людини. У приклад вона наводить себе та свої власні спостереження.

Шанувальники не залишилися осторонь і теж вирішили висловитись. Не обійшлося без компліментів:

“Ви тут дуже гарна, сяєте!”, “Вам личити зачіска з підібраним волоссям”, “Надія, Ви дуже гарна та позитивна жінка”.

Схожі статті

І все-таки четвертого не вистачає: Ребрик зворушила смішним відео з трьома доньками та чоловіком у рожевому

Прекрасна дружна сім'я - троє чудових дочок, мила собачка, але чогось все одно не вистачає. Лілія Ребрик та Андрій Дикий натякнули на четверту дитину.

Тіна Кароль несподівано змінила колір волосся: відмінно поєднується з білим платтям та червоною помадою

Співачка Тіна Кароль готова йти на будь-які експерименти з образами, щоби привернути увагу публіки. Реакція шанувальників завжди перевершує всі очікування.

Український парубок на ровері: 52-річний колумбійський суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво змінив ім’я

Відомий український шеф-кухар з колумбійським корінням Ектор Хіменес-Браво вразив раптовим рішенням змінити своє ім'я. Ким став відомий кулінар?

Живе своє найкраще життя: дочка Сумської Паперна знімається в російському кіно і ходить на червоні доріжки

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна багато років тому переїхала до Москви. Зараз вона живе своє найкраще життя, відвідує червоні доріжки та знімається в серіалі.

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?