Володимир Дантес повертається на Новий канал: після шоу “Я люблю Україну” довго без роботи не залишився

Знаменитий український шоумен Володимир Дантес повідомив про участь в новому шоу. Після припинення знімань в програмі "Я люблю Україну", довго без роботи він не залишився.

Український співак Володимир Дантес був капітаном команди в шоу “Я люблю Україну”. У новому сезоні стало відомо, що він пішов з програми й на його місце взяли шоумена Олександра Педана. Тепер він складе компанію гумористу Юрію Ткачу, який також є капітаном, ведучій проєкту Ксенії Мішиній та учасникам команд.

Нещодавно Новий канал оприлюднив інформацію про те, що Володимир Дантес став капітаном нового квіз-шоу “Хто знає?”. Його напарником буде телеведучий та гуморист Єфим Константиновський, а ведучою проєкту стала співачка Даша Астаф’єва.

Володимир Дантес зізнався, чому не пішов на фронт
Володимир Дантес повертається на Новий канал

Зазначимо, що для Дантеса це чудова нагода повернутися на Новий канал. Його кар’єра розпочалася після участі у “Фабриці зірок 2”, яку глядачі дивилися саме на цьому телеканалі.

За словами Володимира, у нього було багато можливостей знову бути частиною Нового каналу, але з цим не складалося. Наразі йому б хотілося залишитися там довше.

Володимир Дантес повертається на Новий канал
Володимир Дантес повертається на Новий канал

Прем’єра нового проєкту очікується вже цієї весни. Так, на глядачів чекає ще одне розважальне шоу з протистояннями, жартами та цікавими запитаннями.

До речі, Єфим Константиновський теж повернувся на Новий канал і відразу на два класних квіз-шоу – “Поле”, яке вже відзняте та готується до прем’єри 7 березня та “Хто знає?”. Тож, цієї весни глядачам буде на що подивитися та на що перемкнути свою увагу задля позитиву.

Нагадуємо, після розлучення зі співачкою Надею Дорофєєвою у 2022 році, Володимир Дантес почав активно повертатися до творчого життя. Він займається музикою та бере участь в зніманнях телепроєктів. До речі, попри те, що його колишня вже вийшла заміж вдруге, шоумен зі шлюбом з дівчиною Дашею Кацуріною поспішати не хоче.

Схожі статті

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.