Узелков вперше після госпіталізації вийшов на зв’язок із швидкої: перевозять до Києва – що сталося

44-річний В'ячеслав Узелков, який тиждень тому повідомив про проблеми зі здоров'ям, вперше вийшов на зв'язок. Боксера перевозять до київської лікарні. Що сталося?

Тиждень тому український боксер В’ячеслав Узелков, який лише у найекстренніших випадках виходить на зв’язок із шанувальниками, оприлюднив у Insta-storie фотографії з лікарняної палати у Вінниці з крапельницею у руці. Найбільше схвилював шанувальників підпис, де спортсмен повідомив, що “вижив і не дасть спокою ворогам”. Що саме трапилося, він не уточнив.

В'ячеслав Узелков показався в лікарні з крапельницею у руці
В’ячеслав Узелков показався в лікарні з крапельницею у руці

Однак сьогодні, 12 лютого, 44-річний Узелков оприлюднив нове фото, яке ще більше стривожило фанатів. Знімок було зроблено у кареті швидкої допомоги. В’ячеслав сидів на ношах у куртці та футболці з серйозним виразом обличчя. У коментарі він повідомив, що його після тижня лікування перевозять до однієї з київських клінік.

“І везе мене “швидка” в Київ. Не зніматись”, – коротко написав спортсмен.

Узелков вперше після госпіталізації вийшов на зв'язок із швидкої
Узелков вперше після госпіталізації вийшов на зв’язок із швидкої

Знову ніяких подробиць просто голі факти. Нагадаємо, кілька років тому боксер переніс інсульт, після якого довго відновлювався. Чи пов’язана його госпіталізація з перенесеною недугою, поки що залишається загадкою.

Судячи з публікацій у мікроблозі, останнім часом спортсмен приділяв багато часу просуванню своєї кар’єри як спортивний інструктор. На його сторінці часто можна було зустріти ролики з тренувань та мотиваційні пости. Результатами досягнень своїх підопічних вузликів із задоволенням ділився у Instagram.

На особистому фронті також усе налагоджувалося. Нещодавно боксер повідомив, що побрався. Нагадаємо, що у 2018 році спортсмен розлучився зі своєю дружиною фітнес-тренером Мариною Боржемською, з якою прожив 20 років у шлюбі. Ініціатором розлучення стала дружина, яка потім в інтерв’ю розповіла, що неодноразово зазнавала насильства з боку спортсмена.

Схожі статті

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьма

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.

Андрій Данилко розповів про своє весілля та зробив неймовірне зізнання про наречену: “Дуже трепетний момент”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко вперше розповів про своє весілля та зізнався, яким його бачить. Що очікує на наречену артиста?

Позитив зізнався, що стане батьком та розсекретив, хто подарує йому первістка: “Найкращий друг та мотиватор”

Довгий час про особисте життя відомого українського виконавця Позитива нічого не було чути. Чоловік уникав питань про романтичні стосунки. Проте, настав час і він розповів правду.