Віктор Павлік на очах у дружини Катерини Репяхової пішов до інших дівчат, щоб вони передали: “Яйце ідеальне”

Четверта дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова опублікувала відео, на якому її знаменитий чоловік засвітився із двома молодими дівчатами у придорожньому кафе.

Четверта дружина Віктора Павліка – 29-річна Катерина Репяхова активно розкручує свій блог у Instagram, де відверто розповідає про все, що відбувається у її житті. Особливо розчулює шанувальників, коли вона показує в “сториз” свого знаменитого чоловіка.

Молода дружина Павліка розповіла про випадок у придорожньому кафе
Молода дружина Павліка розповіла про випадок у придорожньому кафе

Так, напередодні зіркова пара повернулася з романтичного відпочинку в Карпатах, де провела кілька незабутніх днів лише удвох – без маленького сина Миші та тещі артиста, яка до цього майже завжди супроводжувала свою дочку. Все, що відбувалося на відпочинку та після повернення додому Катя фіксувала на камеру.

Катя Репяхова відпочиває з Віктором Павліком
Катя Репяхова відпочиває з Віктором Павліком

Так, у мікроблозі дівчини з’явилося кілька кумедних кадрів. В одному з придорожніх кафе Репяхова вирішила поділитися деякими невідомими фактами про свого знаменитого чоловіка та розповіла, що 50 років він їсть один і той самий сніданок – вівсянку на воді та варене яйце. Але, як з’ясувалося, до другого в артиста завжди особливі вимоги – жовток має бути обов’язково рідким, а якщо яйце переварили, то артрит відразу повертає його на кухню.

Молода дружина Павліка розповіла про випадок у придорожньому кафе
Молода дружина Павліка розповіла про випадок у придорожньому кафе

До речі, цього разу яйце для Віктора Павлика було ідеальним. Артист навіть вирішив висловити подяку шеф-кухареві. На відео, яким поділилася Репяхова можна побачити, як Віктор Павлік розмовляє з молодими офіціантками. Зважаючи на все, в його руках те саме “ідеальне” яйце. Можна помітити, як дівчата трохи бентежачись, дивляться на артиста і мило посміхаються. Адже не щоразу можна почути слова подяки за яйця некруто від відомого артиста.

Молода дружина Павліка розповіла про випадок у придорожньому кафе
Молода дружина Павліка розповіла про випадок у придорожньому кафе

Нагадаємо, що останнім часом молода дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова почала ретельно стежити за своїм харчуванням. З її раціону зникла вся шкідлива їжа. Якщо раніше Катя могла дозволити з’їсти бургер із МакДональдз, то зараз вона замовляє їжу із сервісу з точним підрахунком калорій.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.