З іншої галактики, але є нюанс: образ Злати Огнєвіч із новою стрижкою сколихнув мережу – така тепер мода

Співачка Злата Огневич, яка нещодавно змінила зачіску, постала у новому образі. Однак, реакція шанувальників була неоднозначною. Що так обурило фанів?

Нещодавно співачка Злата Огнєвіч повернулася з Таїланду, після чого вирішила кардинально змінити свій імідж. Насамперед артистка вирушила в салон краси і зробила нову зачіску. Тепер у Злати стильне каре. Ймовірно, знаменитість настільки надихнулася своїми перетворенням, що відразу зробила кілька фотосесій, де постала в дуже сміливих вбраннях.

Злата Огнєвіч з новою зачіскою з'явилася на модному курорті

Так, у мікроблозі Огнєвіч з’явилися кадри, на яких вона позує у напівпрозорій сукні без верхньої частини білизни.

“Прості речі здатні підняти настрій на весь день…”, – написала зірка.

У коментарі співачка також розповіла, що останнім часом їй допомагають надихнутись вінілові пластинки, гарячий ароматний чай, нові книги та “місце сили” – Карпати, звідки вона нещодавно повернулася.

Образ Злати Огнєвіч із новою стрижкою сколихнув мережу
Образ Злати Огнєвіч із новою стрижкою сколихнув мережу

Після появи публікації, в Мережі почали обговорювати не лише слова Злати, а й її зовнішній вигляд. Багато хто відзначив, що артистка дуже змінилася. Однак, було місце і для критики. Деякі не оцінили “високохудожнє” фото Огнєвіч:

“Класна тепер мода: ходити з голими ц…..ми, як ескортниця)”, “Жінки чомусь дуже полюбляють робити фотосесії, особливо еротичні, якщо є що показати. Прям так обожнюють фотосесії, як чоловіки футбол дивуватися чи грати. У світі ви трапився шалений бум, якби прекрасній статі заборонили робити такі фотосесії. Депресія, відчай, сльози…То було б щось страшне. А якби заборонили взагалі робити фото, то страшно навіть подумати про наслідки”, “З макіяжем перебрала трохи, а якщо збільшиш ц…ки – відпишусь”.- писали у коментарях.

Вирували суперечки і під публікацією Огнєвіч у скромнішому вбранні.

Образ Злати Огнєвіч із новою стрижкою сколихнув мережу
Образ Злати Огнєвіч із новою стрижкою сколихнув мережу

“Ох Златочка, що ж ви робите, вбиваєте все більше і більше з кожним фото … Ну вумен герл !!! іншої планети. Вас краси більше ніж у всьому світі у всіх сенсах”.

А що ви скажете з цього приводу?

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.