14 історій кохання до 14 лютого: відома телеведуча закрутила роман із чоловіком, молодшим за неї на 20 років

Знаменита українська телеведуча Надія Матвєєва розповіла про свої стосунки з молодим коханим, через якого зіпсувалися її взаємини з родиною.

Надія Матвєєва активно працює на телебаченні більше 15 років. За цей час вона глядачам стала наче рідною. З нею вони прокидалися вранці, з нею зустрічали вечір, і з нею проводили вихідні. Було приготовано безліч страв, дана неймовірна кількість порад зі здорового образу життя, психології та інших сфер. І здавалося, що жінка не може здивувати своїх шанувальників вже нічим.

Надія Матвєєва розповіла про свої стосунки з молодим коханим

Надія Матвєєва розповіла, чи збирається одружуватись з молодим коханим
Надія Матвєєва розповіла про свої стосунки з молодим коханим

Попри натуральну вроду та харизму, шанувальники тим не менш почали помічати декілька років тому, що Матвєєва почала розквітати на очах. І пояснення цьому було, і доволі логічне — нове кохання. Виявляється, в житті телеведучої з’явився чоловік, і до того ж молодий. Але якщо фанати за Матвій щиро пораділи, то сім’я її так не підтримала.

До молодої людини родичі поставилися з підозрою та скептицизмом, а ми з альянсу тим паче. І хоча Матвєєвій було важко це прийняти, вона зізналася, що її стосунки з рідними через це кохання значно охололи. Зокрема, її оточення не вірить, що чоловік нібито абсолютно щирий до неї.

55-річна Надія Матвєєва похвалилася новою модною зачіскою
Надія Матвєєва розповіла про свої стосунки з молодим коханим

Обличчя обранця вона принципово не показує. Втім, це зовсім не новина, адже більшість любовних інтересів у зірок залишаються поза камерами, так як знаменитості намагаються не нашкодити репутації, ні приватному життю своїх половинок. Ба більше, Надія Матвєєва розраховує вийти за чоловіка заміж, але поки що до даного питання не дійшло.

Нагадуємо, що не так давно Надія також розповідала про те, що наважилася на пластику та деякі зміни у зовнішності у косметологічнаму кабінеті. Втім, вона запевняла, що це було зроблено перш за все заради її роботи, адже телевізор як ніяк любить гарні та доглянуті обличчя, і це напряму впливає на кар’єрний зріст.

Зараз стосунки пари залишаються таємничими та незрозумілими. А кожен крок Матвєєва робить досить обережно.

Схожі статті

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.