Бужинська знялася з чоловіком у “романтичній” фотосесії – на честь 10-річчя шлюбу затягла до ліжка

У День Святого Валентина, 14 лютого, українська співачка Катя Бужинська відзначає подвійне свято кохання. Фотосесія із чоловіком-болгариним нікого не залишила байдужим.

Поки українські знаменитості скромно відзначають День Святого Валентина, публікуючи у своїх соціальних мережах привітання та ретро-фото з другою половинкою, співачка Катя Бужинська влаштувала разом зі своїм чоловіком болгарським бізнесменом Дмитром Стойчевим романтичну фотосесію в готелі однієї із спекотних країн. На це у неї особлива причина – саме цього дня 10 років тому артистка сказала своєму коханому “Так”.

Катерина Бужинська з чоловіком та двійнятами

З того часу 14 лютого є для пари подвійним Днем кохання. Увічнити важливу подію Катерина та Дмитро вирішили на фото та відео камеру, що з цього вийшло, можна побачити у Бужинської в Instagram.

Протягом усієї зйомки парочка була в однакових махрових білих халатах. Бужинська з рушником на голові та масивних прикрасах та окулярах. Щоб виглядати у кадрі ефектніше, співачка періодично спускала халат на плечі.

Бужинська з чоловіком-болгарином з розмахом відзначає річницю заручин
Бужинська з чоловіком-болгарином з розмахом відзначає річницю заручин

На тлі скручених з рушників лебедів подружжя на великому ліжку розпивали шампанське, годували одне одного тортом і веселилося. Потім перемістилися на балкон із розкішним виглядом. Зазначимо, що це виглядало дуже ефектно!

Бужинська з чоловіком-болгарином з розмахом відзначає річницю заручин
Бужинська з чоловіком-болгарином з розмахом відзначає річницю заручин

Також на самому початку ролика можна побачити кадри з самих заручин. Нагадаємо, що болгарський бізнесмен Дмитро Стойчев зробив пропозицію коханої під час відпочинку на Мальдівах, де Катерина Бужинська без роздумів сказала “Так”.

У 2014 році в Болгарії на батьківщині бізнесмена відбулося їхнє весілля, а в 2016 році Катерина подарувала чоловікові двох чарівних дітей – двійнят Катю та Діму, яких назвали на честь батьків. Судячи з фотографій у мікроблозі Катя та Дмитро дуже щасливі один з одним.

Схожі статті

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?

Ведуча ТСН Наталія Островська розповіла, чому у чоловіків раптом зник до неї інтерес: все змінила одна подія

Знаменита українська телеведуча Наталія Островська розповіла, як сильно змінилася її аудиторія. За її словами, здебільшого зник інтерес у чоловіків.

Виросла точною копією своєї мами: дочка Олі Полякової і Вадима Буряковського одягла культову сукню співачки

Старша донька Олі Полякової взяла участь у цікавому експерименті, де повністю перетворилася на свою зіркову маму. Макіяж, перука та сукня зробили свою справу.

Знайшов кохання з 4 спроби, але кохана годилася в дочки: четверта дружина Віктора Павліка була його фанаткою

Знаменитий український виконавець Віктор Павлік на даний момент одружений вже вчетверте, і його шлюбу всього 3 роки. Тим не менш, пара вже неодноразово говорила про розлучення.