Максим Галкін застав 74-річну Пугачову за “шкідливою звичкою” – але наскільки красиво вона це робить

Російський гуморист і шоумен Максим Галкін у День Святого Валентина оприлюднив на своїй сторінці в Instagram свіже фото дружини співачки Алли Пугачової.

На відміну від своєї знаменитої дружини, Максим Галкін активно веде сторінку до Instagram. Здебільшого у своєму мікроблозі він розповідає про гастролі та виступи, сімейні знімки з’являються вкрай рідко, проте іноді шоумен робить виняток. Так, сьогодні, 14 лютого, у День Святого Валентина, Максим Галкін оприлюднив рідкісне фото зі своєю знаменитою дружиною, співачкою Аллою Пугачовою.

Максим Галкін розчулив романтичним фото з Пугачовою на  річницю весілля
Максим Галкін та Алла Пугачова

У кадрі 74-річна Примадонна елегантно палить і не приховує своєї давньої звички. У цей момент вона захоплено щось читає у телефоні. Алла Борисівна без перуки із легким макіяжем. На ній стильні блакитні джинси та об’ємний світлий светр. М’які сонячні промені гарно висвітлюють блиск її волосся та гарний рівний тон шкіри. Виглядала Пугачова на цьому кадрі дуже красиво.

У коментарі Галкін зазначив, що дружина збирається зателефонувати до свого друга. Кому саме не уточнив. Як тільки фотографія з’явилася в Мережі, її відразу почали коментувати. Багато хто відзначив, що Алла Пугачова останнім часом неймовірно покращала.

“Боже, Алло Борисівно, яка ви гарна! Еталон жіночності!”.

Усі бажали парі щастя та довголіття. Багато хто дякував за творчість. Серед шанувальників було дуже багато українців, які були вдячні за тверду позицію та підтримку України.

Нагадаємо, що на відміну від Максима Галкіна, колишній чоловік Пугачової – Філіп Кіркоров так і не знайшов у собі сил засудити війну. До якогось моменту співаку вдавалося її повністю ігнорувати, проте після походу на “напівголу вечірку”, внаслідок чого вирізали всі його виступи на ТБ, поп-королю, довелося вирушити на Донбас.

Схожі статті

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.