Якими були останні дні життя Віталія Білоножка, Ніни Матвієнко, Руслани Писанки, Сергія Сивоха: спогади

2023-го український шоу-бізнес втратив безліч великих постатей, але всі вони доволі схожим чином пішли з життя. Як це було, дізнайтеся в нашій статті.

Ніна Матвієнко

Хто з трьох дітей Ніни Матвієнко успадкував її фамільний будинок
Рідні Білоножка, Матвієнко, Писанки та Сивоха розповіли про їхні останні дні

Про хворобу Ніни Митрофанівни навіть колеги достатньо довго не підозрювали. Зірка не бажала, щоб її жаліли, і хотіла співати та гастролювати Україною. За словами її рідних, вона до останнього не хотіла афішувати власного стану, а також просила у своєї дочки, або ніхто не плакав на її похоронах. Власне, більшість присутніх це прохання виконали.

Матвієнко провела свої останні дні у лікарні, борючись з онкологією. Поруч з нею були дочка, чоловік та інші близькі.

Сергій Сивохо

Дружина і син Сергія Сивохи розповіли, чим займаються
Рідні Білоножка, Матвієнко, Писанки та Сивоха розповіли про їхні останні дні

Новина про смерть Сергія прийшла раніше, ніж він пішов життя. Втім, вже тоді було зрозуміло, що його стан дуже складний і залишилося не так багато часу. На той момент гумориста знаходився за кордоном, де тривалий час лікувався. З самого дитинства в нього було дуже погано здоров’я, і він усіма можливими способами намагався продовжити термін свого життя.

Руслана Писанка

Руслани Писанки немає з нами рік
Рідні Білоножка, Матвієнко, Писанки та Сивоха розповіли про їхні останні дні

Руслана спочила в німецькій лікарні. Єдина людина, яка знала про її хворобу — це її чоловік Ігор Ісаков. На той момент було відомо, що артистка травмована. Однак, перелом ноги стався саме через її поганий стан.

Вдівець артистка навіть розповідав, що вона активно допомагала своїм друзям у їх проблемах, ховаючи усе це за призмою часу, який біг наче вода крізь пальці.

Віталій Білоножко

Рідні Білоножка, Матвієнко, Писанки та Сивоха розповіли про їхні останні дні

Віталій Білоножко останні 2 роки свого життя жив дуже закрито, наче ченець. Навіть його близький друг Павло Зібров бачив його востаннє до 24 лютого. За його словами, пандемія значно похитнула його стан здоров’я.

Останні дні свого життя він провів у тиші та спокої, вдалині від шоу-бізнесу та шуму. Жодна зірка не змогла сказати про те, що змогла попрощатися з артистом.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.