Влад Яма нарешті досяг бажаного і остаточно укорінився в США: “Українець, який базується в Маямі”

Відомий український хореограф Влад Яма ще від початку повномасштабного вторгнення виїхав за кордон разом з дружиною та сином. Наразі чоловік перебуває у США та чи планує повертатись на Батьківщину?

Зіркові колеги та шанувальники хореографа Влада Ями були спантеличені вчинком чоловіка на початку повномасштабного вторгнення. Українських користувачів цікавило, як 41-річний танцюрист перетнув кордон. Раніше Яма коментував, що зміг виїхати в перший день вторгнення, коли офіційного наказу про заборону на виїзд чоловікам призовного віку ще не було.

Однак нещодавно, веб-видання Oboz.ua оприлюднило коментар інсайдера, що є близьким до оточення знаменитості. За його словами, Яма виїхав за кордон незаконним шляхом, мовляв хореограф скористався своєю медійністю та дав хабар прикордонникам. Також, за словами інсайдера, плани Ями щодо кар’єри в Америці не вдалось реалізувати. Наразі він думає про те, як повернутись на українське розважальне телебачення.

Влад Яма зізнався, в якому місті США укорінився після виїзду
Влад Яма зізнався, в якому місті США укорінився після виїзду

Втечу колеги до США раніше коментував й танцівник Євген Кот:

“Мені здається, що Влад досі думає, що коли війна закінчиться, він повернеться до України. І все в його житті буде так само, як і раніше”

В інтерв’ю Кот додав, що за словами їхніх спільних знайомих, Яма щиро вірить, що в майбутньому спокійно житиме в Києві.

Однак соцмережі хореографа планів на повернення поки не видають. У своєму особистому фотоблозі в Instagram Яма час від часу публікує безтурботні світлини з США. Ба більше, в описі свого профілю чоловік зазначив, що знаходиться у Маямі. Як раніше коментував Влад, в Америці він продовжує популяризувати тему війни в Україні та проводить благодійні вечори, аби зібрати кошти на потреби ЗСУ. Проте користувачі Мережі вже давно чітко зазначили свою позицію щодо Ями. Кожен новий допис Влада із сонячного Маямі всипаний запитаннями про повернення та критикою в бік танцюриста.

Влад Яма зізнався, в якому місті США укорінився після виїзду
Влад Яма зізнався, в якому місті США укорінився після виїзду

Схожі статті

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?