Настав час розповісти: молода дружина Павліка зізналася, через що півроку страждає – “Дива не сталося…”

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова спантеличила шанувальників новинами. Інтригу тримала недовго, вже через годину все виклала у найдрібніших подробицях.

Четверта дружина Віктора Павліка – 29-річна Катерина Репяхова, окрім обов’язків його концертного директора, займається власним бізнесом, а також активно розвиває свій Instagram, який уже налічує понад 200 тисяч підписників. Щоб залучити до свого блогу нових людей, Катя щодня публікує десятки “сториз”, де докладно розповідає про своє життя, сім’ю та роботу. Як справжній професіонал, Репяхова користується всіма “хитрощами” і знає, як зацікавити своїх читачів.

Так, сьогодні, дружина Павлика оприлюднила пост, де зізналася, що має проблему, про яку вона ще не встигла розповісти в блозі. У супровід було підібрано відповідне чорно-біле фото.

Катерина Репяхова розповіла про нові проблеми зі здоров'ям
Катерина Репяхова розповіла про нові проблеми зі здоров’ям

Дочекавшись питань від схвильованих шанувальників, за годину Катя вирішила про все розповісти. Як з’ясувалося, вже півроку поки вона ходить на плавання, у неї сильно болить плече. Дівчина навіть хотіла залишити тренування, але не могла, адже їй так подобалося.  Спочатку Репяхова думала, що все згодом пройде саме, але дива так і не сталося.

Катерина Репяхова розповіла про нові проблеми зі здоров'ям
Катерина Репяхова розповіла про нові проблеми зі здоров’ям

Вже наступного “сториз” Катерина оголосила, що вже побувала в лікаря, який після розмови та обстеження поставив діагноз та призначив лікування.

Катерина Репяхова розповіла про нові проблеми зі здоров'ям
Катерина Репяхова розповіла про нові проблеми зі здоров’ям

Далі Катерина оприлюднила відео, на якому бадьорим кроком піднімається сходами клініки. Докладно розповіла про візит і наприкінці оголосила, що всі, хто прийде за її промокодом, отримають знижку на першу консультацію. Тепер не зрозуміло, що це взагалі було – реклама клініки зі сценарієм? Чи просто вдалий збіг зі щасливим кінцем?

Катерина Репяхова розповіла про нові проблеми зі здоров'ям
Катерина Репяхова розповіла про нові проблеми зі здоров’ям

Нагадаємо, що раніше Катерина Репяхова дуже докладно висвітлювала публіці свою пластичну операцію. Вже через день дівчина давала інтерв’ю Славі Дьоміну з пов’язками на носі та підборідді, де розповідала про своє життя, про знаменитого чоловіка і, звичайно ж, про нові перетворення.

Катерина Репяхова у Слави Дьоміна
Катерина Репяхова у Слави Дьоміна

Схожі статті

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.