“Це інвалідність”. Після новини про госпіталізацію боксер В’ячеслав Узелков повідомив про завершення кар’єри

Знаменитий український боксер В'ячеслав Узелков вразив мережу неочікуваним зізнанням про роль спорту в своєму житті та повідомив про завершення кар'єри.

Знаменитий український боксер В’ячеслав Узелков зумів побудувати не тільки успішну спортивну кар’єру, але й телевізійну. Більше 15 років тому він потрапив на екрани та почав тренувати людей з вираженою зайвою вагою у спеціальному проєкті, який ставив за мету допомогти учасникам повернутися до форми.

“Зважені та щасливі” допомогли Узелкову стати визнаним не тільки в світі спорту, але й в усій країні. Разом зі своєю дружиною він допоміг десяткам учасників.

Але все рано чи пізно добігає свого кінця. Спочатку завершилася його велика роль на телебаченні, а тепер В’ячеславу доведеться попрощатися зі спортом.

В’ячеслав Узелков повідомив про завершення спортивної кар’єри

Екс-чоловік Марини Боржемської Узелков відкрив своє серце не жінці
В’ячеслав Узелков повідомив про завершення спортивної кар’єри

Не так давно стало відомо про госпіталізацію зірки. Що саме відбувалося з ним достеменно невідомо, однак днями В’ячеслав дав доволі жорстке пояснення, а також повідомив, що завершує спортивну кар’єру.

Чоловік оприлюднив свіжу фотографію на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, яку зробив в інституті хірургії та трансплантології. В дописі він звернувся до батьків, які мріють подарувати своїм дітям спортивну кар’єру та успіхи у цій сфері. У тексті він попередив про те, що чекає на їхніх спадкоємців на цьому шляху.

“Цей допис до батьків, які мріють про спортивні досягнення своїх дітей. Так от, я ніколи й не міг підозрювати, що моя спортивна кар’єра закінчиться саме тут. У лікарні Шалімова. Я не відмовляюся від результатів, і досягнень, і всіх почестей. Але потім що? Лікарня й інвалідність і допомога друзів. Як кажуть: спорт – це життя. А я скажу: професійний спорт – це інвалідність”

Також у публікації він подякував своїм близьким, які одразу ж відгукнулися та допомогли йому.

Чим надалі збирається займатися боксер поки що невідомо, адже В’ячеслав на цей рахунок відмовчується. Але вдома на нього чекає наречена, і незабаром він має одружитися.

Схожі статті

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.