Віталій Козловський вперше стане батьком: коли офіційна дружина зірки має народжувати та яка стать малюка?

Скандальний український блогер Богдан Беспалов повідомив про те, що новоспечена дружина Віталія Козловського нібито виношує його дитину. Усі деталі в статті.

Як відомо, днями Віталій Козловський повідомив про те, що нарешті офіційно одружився. Зірка заявив про це у ранковому ефірі, однак, відмовився називати ім’я своєї обраниці. Раніше в мережі неодноразово з’являлася інформація про його роман з власною піарницею Юлією Бакуменко. Також його колишня наречена Раміна Есхакзай заговорила про те, що її покинули перед весіллям саме через Юлію.

Сам Віталій цю інформацію ніколи не підтверджував, але взагалі намагався не брати участь в обговореннях, які стосувалися його взаємин з Бакуменко. Зараз просто здебільшого схиляється до версії, що саме вона стала його офіційною дружиною. Зокрема платформа Обозреватель заявила, що одразу декілька інсайдерів підтвердили, що піарниця вийшла заміж за артиста.

Богдан Беспалов повідомив про те, що Віталій Козловський стане батьком

Богдан Беспалов повідомив про вагітність дружини Віталія Козловського

Натомість скандальний блогер Богдан Беспалов зайшов ще далі та заявив про дані на рахунок вагітності жінки.

За його словами, джерела повідомляють про цікаве положення Юлії. Однак сам блогер ставиться до цього з підозрою. Мовляв, уся історія з весіллям та сімейним життям може бути бульбашкою, яку виконавець використовує у якості піару.

На думку блогера, ситуація склалася неоднозначна, оскільки, продовжив Беспалов, Козловський має певні смаки в коханні.

“Якщо це так, виникає питання: навіщо це їй? Найімовірніше, про вподобання дівчина знає, отже, назріває два варіанти: або це договірний шлюб для медійності, або вона сліпа фанатка, яка вірить у все, що скаже Козловський”, – написав Беспалов на своєму сайті.

Пара поки що жодним чином не коментувала новину про вагітність та не реагувала на неї. Однак, Богдан Беспалов володіє талантом отримувати реакції від знаменитостей. Наприклад, нещодавно Аліна Гросу доволі бурхливо відреагувала на зізнання її подруги про весілля співачки в Сполучених Штатах.

Схожі статті

Думала піти через гроші, а пішла через іншу жінку: Камалія Захур розкрила причину розлучення

Як з'ясувалося, у сімейному житті Камалії та Мохаммада Захура було не все так гладко і одного разу співачка навіть намагалася покинути мільярдера. Що стало справжньою причиною розлучення?

Наталія Могилевська розповіла про розлучення і зізналася, що стало причиною

Наталія Могилевська розповіла про завершення шлюбу і зізналася, що стало причиною. Артистка неодноразово стикалася з цим, і це не стало для неї сюрпризом.

Не змогла дати йому все: Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої

Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої, але чому? Особиста справа зіркового подружжя раптом вийшла назовні через телеведучого.

Вже як 5 місяців: щаслива Надя Дорофєєва зробила довгоочікувану заяву

Шанувальники, які з інтересом спостерігають за сімейним життям Надії Дорофєєвої та Міши Кацурина, з'явилася нова тема для обговорення, після того, як співачка зробила відверте визнання.

“Я готова..”: дружина Романа Сасанчина натякнула на розлучення – реакція чоловіка

Дружина наймолодшого переможця "Голосу країни" Романа Сасанчина повідомила, що ухвалила рішення, після якого її життя кардинально зміниться. Невже Іванна остаточно зважилася на розлучення?

Ектор Хіменес-Браво залишив “МастерШеф” і виїхав з Києва: хто займе його місце

Головний суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво залишив колег - Ольгу Мартиновську та Володимира Ярославського і виїхав у гори, щоб упорядкувати свої думки. Хто склав йому компанію?